Het eerste Airstream park in Italië

Het eerste Airstream park in Italië, op Camping Ca’ Savio. Zij presenteren je het nieuwe, aan Airstreams gewijde park, in Camping Ca’ Savio, op slechts 30 minuten van Venetië!

De Airstream-caravans met hun bijzondere vormgeving met afgeronde hoeken en aluminiumbekleding zijn magnifiek geplaatst op ruime, door bomen en bloeiende struiken omringde plekken, vlakbij het strand, waar je de vrijheid en het contact met de natuur, die alleen een traditionele camping kan bieden, weer terug doen vinden.

Airstream park

De staanplaatsen hebben geen strakke afscheidingen. De ruimte is open, net als het uitzicht uit de panoramische ramen van jou Airstream. Alles nodigt uit en is ervoor bestemd om je het plezier van het buitenleven met jou gezin en vrienden weer te laten ontdekken.
Er zijn geen auto’s en jou kinderen kunnen dus vrij en veilig buiten spelen.

Leestip:  De Circulaire caravan als toekomst?
Kwaliteitsinrichting

Naast iedere airstream vind je een “belltent”, waar twee kinderen hun avontuurlijke nachten kunnen doorbrengen terwijl de ouders van de Airstream genieten; met hun stijlvolle kwaliteitsinrichting en functionele design is het de ideale oplossing voor twee volwassenen.

De Airstream-caravan meet 6,80 m x 2,50 m en het interieur bestaat uit:

  • een tweepersoonsbed (142 x 188 cm) omringd door ramen, om comfortabel uitgestrekt op het bed van het panorama te genieten
  • een woongedeelte met een comfortabele zitbank en een eettafel die kunnen worden omgebouwd tot een tweepersoonsbed (200 x137 cm)
  • een kookgedeelte met gootsteen, gaskookplaat met 3 branders, oven, koelkast met vriezer
  • een complete badkamer met wc, wastafel en douche (70 x 90 cm)
    airconditioning.
  • Alle openende ramen en de toegangsdeur hebben muggengaas.
    Dankzij een luifel en een houten vlonder met tuinmeubelen is ieder moment buiten plezierig en comfortabel.
Leestip:  Watertank en waterleiding van caravan/camper reinigen

De gasten die op een Airstream verblijven kunnen gebruik maken de volgende optionele faciliteiten: ontbijt en half pension, transfer van en naar de luchthaven, verhuur van fietsen voor volwassenen en kinderen, karren, auto’s, wifi-verbinding.

Meer weten over Airstream-park

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in