EcoFlow lanceert de RIVER 2 Pro in de Benelux

EcoFlow lanceert de RIVER 2 Pro in de Benelux: groot vermogen in een kleine behuizing

EcoFlow, het bedrijf dat draagbare en milieuvriendelijke energieoplossingen ontwikkelt, heeft vandaag de RIVER 2 Pro power station geïntroduceerd in België en Nederland. Als best-in-class instapmodel met de hoogste capaciteit in de RIVER 2-serie, is de RIVER 2 Pro een betrouwbare energiebron, voorzien van EcoFlow’s X-Stream snellaadtechnologie.

Vergeleken met de RIVER 2 en RIVER 2 Max, die sinds november beschikbaar zijn, heeft de RIVER 2 Pro een grotere batterijcapaciteit van 768Wh waardoor deze te gebruiken is voor een grote verscheidenheid aan activiteiten en scenario’s zowel binnen- als buitenshuis. Handig voor tijdens het kamperen, maar ook om bijvoorbeeld tuingereedschap of apparaten binnenshuis op te laden of van elektriciteit te voorzien.

“Aangezien de energieonzekerheid in Europa blijft toenemen, zorgt de RIVER 2 Pro ervoor dat gebruikers toegang hebben tot een betrouwbaar basisniveau van stroom, waar en wanneer ze het nodig hebben”, aldus Bruce Wang, CEO van EcoFlow. “Het biedt niet alleen stroom voor onverwachte noodgevallen, maar ook voor spontane avonturen, waardoor het EcoFlow’s missie versterkt om het leven gemakkelijker te maken met zinvolle innovaties.”

Leestip:  Camping De Kleine Wereld ver weg van alles

Toonaangevende oplaadsnelheid en flexibel opladen

Toonaangevende oplaadsnelheid en flexibel opladen

Met de X-Stream-technologie van EcoFlow kun je de RIVER 2 Pro in slechts 70 minuten via netstroom opladen tot 100%, vijf keer sneller dan het industriegemiddelde.

Naast opladen middels netstroom ondersteunt Ecoflow’s nieuwste power station ook 12/24V (Max 100W), USB-C en stroom via zonne-energie. Met een maximum van 220W zonne-energie input, kan de RIVER 2 Pro in 4 uur tijd volledig worden opgeladen via zonnepanelen met schone en duurzame energie.

10 jaar lang betrouwbare energie

Uitgerust met geavanceerde LiFePO4 (LFP) batterijen die onder extreme temperaturen kunnen werken, heeft de RIVER 2 Pro een levensduur van 3000 laad cycli, zes keer langer dan het industriegemiddelde van 500 cycli. Daardoor levert de RIVER 2 Pro ongeveer 10 jaar lang betrouwbare energie (uitgaande van één cyclus per dag).

Samen met de RIVER 2 en RIVER 2 Max heeft de RIVER 2 Pro verder als eerste draagbare power station de certificering voor ‘Reliable Charger’ ontvangen van TÜV Rheinland, de wereldwijde leider in onafhankelijk testen en certificeren. Gebruikers kunnen dus vertrouwen op de wetenschap dat de RIVER 2 Pro aan alle strenge veiligheidstestprocedures van TÜV Rheinland heeft doorstaan.

Leestip:  Autoregistratie 2023: Groei door inhaalslag zet door
Voorziet 80% van de huishoudelijke apparaten van stroom

Met een maximale AC output van 800W kan de RIVER 2 Pro apparaten tot 1600W laten werken middels de X-Boost modus, wat voldoende is voor apparaten zoals waterkokers, ventilatoren, haardrogers, speakers en diverse tuingereedschap.

De RIVER 2 Pro is vanaf vandaag in de Benelux verkrijgbaar via de officiële webwinkel van EcoFlow (eu.ecoflow.com) en bij onder andere Amazon, Coolblue, FNAC, Praxis, Brico, Solar Power Supply, Prepshop, Off grid power station, CameraNu en Kamera Express voor €799.

Gebruikers kunnen de RIVER 2 Pro ook bundelen met geselecteerde EcoFlow-zonnepanelen als duurzame manier om in hun energiebehoeften te voorzien.

Over EcoFlow

EcoFlow is een toonaangevend bedrijf voor milieuvriendelijke energieoplossingen met de visie om een nieuwe wereld van energie te voorzien. Sinds de oprichting in 2017 is het de missie van EcoFlow om de manier waarop individuen en gezinnen toegang hebben tot energie opnieuw uit te vinden door betrouwbare, toegankelijke en hernieuwbare energieoplossingen te bieden. Vandaag heeft EcoFlow operationele hoofdkantoren in de Verenigde Staten, Duitsland en Japan, met meer dan 2 miljoen gebruikers in meer dan 100 markten wereldwijd. De producten van EcoFlow zijn nu verkrijgbaar in alle 44 landen en regio’s in Europa, ondersteund door een netwerk van meer dan 800 lokale retailers. Voor meer informatie: eu.ecoflow.com

Leestip:  Avontuurlijk kamperen

De producten van EcoFlow zijn te koop op Bol.com

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in