Campr brengt dit jaar een elektrische camper op de markt.

De camperbouwer “Campr” lanceert vanaf medio december een nieuw model op basis van de Fiat Scudo de E-Drifter. Het model is grotendeels vergelijkbaar met het Transporter model met een aantal wijzigingen. Zo biedt dit model de mogelijkheid om elektrisch te koken en gaat dus van het gas af. Het concept blijft verder onveranderd, het is en blijft een inbouw die klanten volledig qua stijl volledig naar eigen smaak kunnen aanpassen.

Campr biedt diverse mogelijkheden en eigentijdse designs die passen in de (elektrische) Fiat Scudo, Peugeot Expert, Citroen Jumpy en de Opel Vivaro.

QUOTE founders : Met het oog op de toekomst wordt het tijd om mee te gaan in de transitie van elektrisch rijden. Hoe fijn is het als klanten klimaat neutraal op vakantie kunnen. Een groot voordeel van deze kleinere buscampers is dat ze veelal gebruikt worden voor dagelijks vervoer. Als je dan toch over wilt stappen op elektrisch rijden dan is het net zo leuk om je huis op wielen ervan te maken.

Leestip:  Internationale bezoekers op de Open Dagen 2023

De Campr genaamd “e-Drifter” wordt standaard uitgevoerd met een keukenmeubel met koelkast, spoel- en wasbak en voldoende kastruimte zodat alle potten en pannen mee kunnen.

Ook wordt er een comfortabele hoekbank gemaakt die tevens kan worden omgetoverd tot bed. Zowel de hoekbank als het keukenmeubel zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Campr gebruikt voor het meubel een HPL-afwerking welke ervoor zorgt dat het meubel van zeer stevige kwaliteit is. De lades zijn uitgevoerd met soft close. Met meer dan 2 personen onderweg? Kies dan voor de tweepersoons achterbank zodat je nog twee extra passagiers mee kan nemen. Ook deze bank kan gemakkelijk tot bed kan worden omgeklapt.”

Daarnaast zijn er talloze andere opties, zoals rolgordijnen, buitenkeuken optie, verwarming, luifels, extra ramen, en wandpanelen van kurk, skai-leer, of in een stof naar keuze. Campr maakt van elke bus een rijdend juweeltje.

Leestip:  Volop ruimte voor viervoeters in Flowcamper Fellschnute

Voor nieuwsgierige klanten organiseert Campr geregeld inspiratiedagen. Meer informatie vind je op campr.nl.

Camper Expo Houten

Tijdens de camper expo in Houten van 17-19 maart kan je alle Campr’s in het echt zien.

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in