Drink veilig water uit meren, rivieren en beekjes

Een waterfilterrietje waarmee je veilig water uit de natuur kunt drinken. Lifestraw bedacht de oplossing: de Peak Series Personal Waterfilter. Hiermee drink je onderweg rechtstreeks uit meren, rivieren en beekjes. Met dit lichtgewicht waterfilter kun je eenvoudig tot wel 4.000 liter water zuiveren en ontdoen van bacteriën, parasieten, micro-plastics, slib en zand.

Dit waterfilterrietje is erg makkelijk in gebruik en ideaal voor buitensporters, kampeerders, vissers en avontuurlijke reizigers. Voortaan kun je overal water drinken als je niet zeker bent van de waterkwaliteit. Omdat de Straw zeer licht en compact is, is hij ook zeer geschikt voor reizigers die het lokale kraanwater niet vertrouwen in vele landen. Door zijn compacte formaat past hij in je rugzak, EHBO-tas en handschoenenkastje.

5 jaar lang veilig water

De Peak Serie Waterfilter Straw heeft een modern ontwerp en fijne grip. Door sterk verbeterde microfilterprestaties vermindert het filter verstopping door zand en slib wat zorgt voor een veel betere stroomsnelheid, ook op de lange termijn. Drinken gaat daardoor een stuk gemakkelijker.

Het duurzame membraan microfilter gaat tot ca. 4.000 liter water mee, dat is genoeg schoon water voor zo’n 5 jaar, bij gemiddeld gebruik. De filter reinigt moeiteloos vervuild water door een slimme hollow fiber techniek. De wanden van de holle vezels bevatten poriën van 0,2 micron groot, waar alleen water doorheen komt en bacteriën, vuil en zand achterblijven.

Leestip:  Het ideale dekbed kopen voor de kampeervakantie: hier moet je op letten! 

Met de handige universele schroefdraad kan je de Straw op een plastic fles schroeven, om zo gefilterd water door de fles te duwen. Daarnaast is het filter compatibel met drinkslangen. De Straw Peak heeft een onbeperkt houdbaarheid, dus je hoeft je geen zorgen te maken hoe lang het ongebruikt in je rugtas heeft gezeten. De veelzijdige, lekvrije Straw is gemaakt van sterke, duurzame materialen.

LifeStraw introduceert nieuwe Peak-serie waterfiltratiesystemen

LifeStraw introduceert dit voorjaar de uitgebreide Peak-serie waterfiltratiesystemen voor outdoorgebruik. De serie bevat innovatieve ontwerpen met verbeterde materialen om een veilige, betrouwbare wateroplossing te bieden. Naast de Personal Water Filter Straw bestaat de serie uit vijf andere producten, te weten het Collapsible Squeeze Bottle Water Filter System (650 ml en 1L), het Gravity Water Filter System (3L en 8L) en de 8L Gravity Water Filter + Water Storage Bag.

Leestip:  Op safari avontuur in Oeganda

‘Peak Series-producten stellen avonturiers in staat om de wereld te verkennen met een betrouwbare toegang tot veilig water,’ aldus Alison Hill, CEO van LifeStraw. ‘Tegelijk stelt de verkoop van deze producten ons in staat om onze missie waar te maken, om overal ter wereld eerlijke toegang tot veilig drinkwater te bieden.’

De verkoop van Peak Series-producten en alle LifeStraw-producten heeft een positieve, wereldwijde impact. Voor elk verkocht LifeStraw-product krijgt een kind in nood een jaar lang toegang tot veilig water. Het Give Back-programma van LifeStraw heeft vanaf 2021 meer dan 6 miljoen kinderen een jaar lang veilig water gegeven.

Informatie

De Lifestraw Personal Waterfilter Straw Peak is verkrijgbaar in Mountain Blue bij outdoorwinkels en webshops. Afmetingen: 19,5 cm lang x Ø 3,2 cm. Gewicht: 65 gram. Consumentenadviesprijs € 26,95. Informatie: www.technolyt.nl. Klik hier voor de video over de nieuwe LifeStraw Peak Series.

Lifestraw Personal Waterfilter Straw Peak

De filters van LifeStraw worden grondig getest om te voldoen aan de normen die zijn opgelegd door de US Environmental Protection Agency (EPA) en NSF International/ANSI. Lifestraw beschermt tegen 99,999999% van de bacteriën (waaronder E.coli, Salmonella), 99,999% van de parasieten (waaronder Giardia en Cryptosporidium), 99,999% microplastics, chloor, organische chemische stoffen en troebelheid. Het membraan heeft een zeer lange levensduur en kan tot 4.000 liter verwerken, het actieve koolstof- en ionenuitwisselfilter 100 liter water, mits op de juiste manier gebruikt en onderhouden.

Leestip:  Mijlpaal: BOVAG rapporteert half miljoen elektrische auto’s

filters van LifeStraw worden grondig getest

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in