Dit heb je écht nodig als je gaat kamperen

5 x dit mag je niet missen als je gaat kamperen

Langzaam maar zeker begint de zomer in zicht te komen en dit betekent dat ook het kampeerseizoen er alweer aankomt. Veel mensen kiezen ervoor om in de zomer op kampeervakantie te gaan. Logisch ook: de vrijheid, de natuur en het avontuur maken het vaak tot een onvergetelijke ervaring. Tegenwoordig zijn de meeste campings ook voorzien van alle gemakken van een hotel. Eenvoud en ontspanning ten top! Toch zijn er een aantal dingen die je niet wilt missen als je gaat kamperen. In dit artikel lichten wij vijf dingen voor je uit.

1. Powerbank

Elektronische apparaten voor het dagelijks gebruik zijn niet meer op één hand te tellen. Smartphones, tablets, laptops en meer: je kunt er niet omheen en we zijn stiekem best wel afhankelijk ervan. Denk bijvoorbeeld maar eens aan navigatie als je in een onbekend gebied verkeert. Een powerbank is daarom ideaal om altijd bij je te hebben. Zo weet je zeker dat je in (noodsituaties) altijd datgene kunt opzoeken wat nodig is.

2. Een voortent

Een voortent, zoals die van Polarisoutdoor, is ideaal om je kampeer comfort te verhogen. Zo kun je met het gezin hier extra spullen kwijt, maar ook lekker zitten aan tafel op een minder mooie dag of koele avonden. Samen eten en spelletjes spelen, een boek lezen of de volgende tussenstop met route bepalen: wat extra privacy en ruimte is echt een cadeau aan jezelf als je gaat kamperen!

3. Een hoofdlamp

De meeste campings beschikken over prima verlichting, maar hier kun je niet altijd vanuit gaan. Soms zijn er plekken die niet goed verlicht zijn en dan is het hebben van een hoofdlamp ideaal als je even naar het toilet moet. Zo schijn je precies waar je moet lopen.

4. Een EHBO-kit

Een van de belangrijkste dingen die je bij je moet hebben is een complete en goed gevulde EHBO-kit. Noodsituaties kunnen zich altijd en overal voordoen en dan is het prettig als je in ieder geval de belangrijkste producten bij je hebt.

5. Een waterfilter

In Nederland ben je gewend dat water uit de kraan komt, maar dit is lang niet in alle landen het geval. Zeker in de zuidelijke landen kun je beter gefilterd water drinken. Daarom is een eigen waterfilter ideaal om te hebben. Zo kun je zelfs uit de rivier drinken!

 3.8/5 (8)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in