Deze zomer recordaantal buurtcampings

In de zomer van 2018 wordt voor de zesde keer De Buurtcampings gevierd. Door heel Nederland worden maar liefst 20 parken omgetoverd tot gemoedelijke campings waar buren van alle leeftijden en achtergronden elkaar leren kennen.

Heel Nederland ontmoet elkaar op de buurtcamping

Vanaf dit jaar concentreert de organisatie zich op Buurtcampings van de grond krijgen in de grootste 50 gemeenten van Nederland. En het gaat de goede kant op! Doe je mee onze droom te verwezenlijken?

Campingbeheerder worden?

Op de Buurtcamping ben je de hele dag buiten en is iedereen gelijk. Met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit. Door samen de camping op te bouwen en activiteiten te organiseren, leren buurtbewoners tijdens een ontspannen vakantie elkaar beter kennen.

Leestip:  Wat is het leuke van kamperen in Nederland?
Deze zomer recordaantal buurtcampings

Heel Nederland ontmoet elkaar op De Buurtcamping. In de zomer van 2018 organiseren buurtbewoners een recordaantal campings, met maar liefst 20 edities in 12 gemeenten. Hiermee zet stichting De Buurtcamping haar werk voort om groeiende kloven in de samenleving te overbruggen en buurtbewoners bij elkaar te brengen. De kaartverkoop van kampeerplekken is inmiddels gestart.

Maak jouw buurtcamping

Vrijwilligers maken De Buurtcamping. Van gastvrije receptionisten tot avontuurlijke verhalenvertellers. En van spelende sportievelingen tot dappere EHBO’ers. Lijkt het je leuk om in 2018 van de camping in jouw buurt de gezelligste Buurtcamping ooit te maken?

Help een gezin op vakantie

Op De Buurtcamping reserveren we een derde van de tentplekken voor gezinnen die om financiële redenen niet op vakantie kunnen. Dankzij gulle gevers krijgen deze gezinnen een plekje op de camping én kampeerspullen.

Leestip:  Minicamping De Deeskerhof ontspannen kamperen

Wil jij hieraan bijdragen? Wij zorgen dat jouw donatie wordt omgezet in een prachtige vakantie voor een gezin. Alvast enorm bedankt!

Wil je volgend jaar zelf een Buurtcamping organiseren? kijk eens hier

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in