De SVR Vakantiebeurzen gaan bijna beginnen!

Op 13 januari starten ze in Evenementenhal Hardenberg. Ontmoet meer dan 250 campings, ontdek nieuwe accessoires bij de andere kampeerstands en praat bij op het gezellige horecaterras. Een leuke dag vol kampeerinspiratie, gratis toegang en gratis parkeren voor donateurs (vergeet de pas niet).

Over SVR

Als je op zoek bent naar een boerencamping dan is SVR het ideale startpunt. Met meer dan 2000 aangesloten campings, vindt je altijd een geschikte kleine camping. Zoek naar een natuurcamping of een minicamping in onze uitgebreide campingzoeker en kom gezellig kamperen bij de boer.

Beurs

Elke beursgang is van 10:00 tot 16:00 uur.

13 januari – Evenementenhal Hardenberg
20 januari – Expo Houten
3 februari – WTC Expo Leeuwarden

Donateur worden?

Vakantie zonder toeters of bellen – Verblijven op een kleinschalige (boeren)camping betekent genieten van de rust en ruimte op het platteland. Vind eenvoudig jouw volgende vakantieplekje en laat de voorpret beginnen. Met 1200 campings in Nederland en 800 campings in Europa zit er altijd iets voor je bij.

Leestip:  Recreatie Vakbeurs 2023: Overweldigende belangstelling

Zoek jouw volgende camping in Nederland, Frankrijk, Duitsland, België, Luxemburg, Tsjechië, Slowakije, Polen, Litouwen, Slovenië, Hongarije, Roemenië, Spanje, Portugal, Italië, Kroatië, Oostenrijk, Zwitserland, Noorwegen, Zweden, Denemarken, Engeland, Ierland. Zelfs in Thailand, Indonesië en de Nederlandse Antillen.

Website SVR: svr.nl

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in