De nieuwe Flair-generatie verkozen tot Camper van het jaar

Van de kleinste tot de grootste – ze springen er allemaal uit: de iSmove-, Arto- en Flair-modellen van Niesmann+Bischoff hebben opnieuw topposities ingenomen bij de “Promobil”-lezersprijs. Dat de lezers van Europa’s grootste vakblad uit zoveel deelnemers hun modellen hebben uitgekozen en op het podium hebben gezet, is een groot succes, dat ze graag met je willen delen.

Jij – hun klanten, partners en fans – hebt immers ook een aandeel in deze prestatie. Daarom was het des te mooier om deze drie fantastische prijzen direct aan het begin van de internationale CMT-show in Stuttgart in ontvangst te nemen.
Bijzonder opmerkelijk is de toppositie van hun Flair, die voor de achtste keer op rij is uitgeroepen tot “Camper van het jaar” in de categorie “liner”.

Gewoon een kwestie van gewoonte en traditie?

Helemaal niet, zeker gezien het feit dat vorig jaar pas de nieuwe generatie van de Flair is geïntroduceerd. De toekenning van de “German Design Award” in de categorie Excellent Product Design Conceptional Transportation kan worden beschouwd als een toonaangevend teken van hoe goed het volledig nieuwe interieurdesign van de Flair wordt geaccepteerd. Na de beoordeling door de vakjury volgde de stemming van de lezers van “Promobil”. En ze zijn het er allemaal over eens: de nieuwe Flair met zijn unieke heldere en puristische interieurdesign hoort bovenaan het podium. Glorie aan de kampioen!

Leestip:  Amstervan helpt je vertragen
Er is nog meer goed nieuws.

Ook de iSmove en Arto scoorden goed in het voordeel van de lezers die aan de stemming deelnamen – en sleepten maar liefst twee medailles in de wacht in de categorie “Full Integrated Campers boven de 95.000 euro”. Terwijl de Arto brons claimde, sprong de iSmove nog een stapje hoger en scoorde de tweede plaats.
Veel dank aan alle lezers van “Promobil” voor hun vertrouwen en hun stemmen.
Hebben ze jouw interesse gewekt? Stel dan jouw eigen “Camper van het jaar” samen met hun online configurator.

Niesmann+Bischoff

Niesmann+Bischoff GmbH is een Duitse fabrikant van exclusieve campers. Het hoofdkantoor en de productielocatie bevinden zich in Polch in Rijnland-Palts. Het bedrijf produceert luxe campers in de series iSmove, Arto en Flair. Elke camper ondergaat een individuele waardeverbetering van planning tot eindinspectie. Niesmann+Bischoff GmbH is sinds 1996 een dochteronderneming van de Erwin Hymer Group.

Leestip:  Stapelbed voor drie kinderen in nieuwe buscamper Affinity Five
Erwin Hymer-groep

De Erwin Hymer Group is een 100 procent dochteronderneming van THOR Industries, een van ‘s werelds toonaangevende fabrikanten van recreatieve voertuigen met meer dan 32.000 werknemers wereldwijd. De Erwin Hymer Group verenigt camper- en caravanfabrikanten en specialisten in camper- en caravanaccessoires, verhuur en financiering onder één dak. De camper- en caravanmerken Buccaneer, Bürstner, Carado, Crosscamp, Compass, Dethleffs, Elddis, Eriba, Etrusco, Hymer, Laika, LMC, Niesmann+Bischoff, Sunlight en Xplore, de verhuurbedrijven Crossrent, McRent en rent easy, maar ook de Chassisspecialist Goldschmitt, accessoirespecialist Movera en het toerportaal freeontour behoren allemaal tot de Erwin Hymer Group. Meer informatie vindt u op www.erwinhymergroup.com.

 4/5 (6)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in