De Hartstocht de Biesbosch is terug!

Dus wandel mee op zaterdag 14 september aanstaande. De wandeling is ditmaal niet door de Brabantse Biesbosch maar door de Dordste. Ook een prachtig mooi stukje natuur, dat zich aan de rand van het Nationaal Park de Biesbosch bevindt.

Tijdens deze Hartstocht kun je 5, 10, 15, 20 of 25 km wandelen over verharde én onverharde paden. Op elke route loop je langs wilgentuinen, watertjes en over bruggetjes.

”Ervaar hoe geen dag in de Biesbosch hetzelfde is. De Biesbosch is altijd in beweging. Dat moet je gewoon beleven” aldus Henk Bronkhorst. En hij kan het weten als Hoofd Beheer van het parkschap Nationaal Park de Biesbosch.

Nationaal Park de Biesbosch

Eén van de manieren om geld op te halen voor nieuw onderzoek, is via fondsenwervende evenementen. Dit doet de Hartstichting onder andere via deze Hartstocht. Van jouw inschrijfgeld gaat namelijk minstens € 7,50 naar onderzoek naar hart- en vaatziekten.
Loop jij mee? De kosten bedragen € 15,00 inclusief wandelroute en een consumptie langs de route.

Leestip:  Wandel en fiets langs verhalen uit het verleden

Kijk voor meer informatie op www.hartstocht.nl Of schrijf je direct in via deze link.

Door deel te nemen steun je ook dit keer weer de Hartstichting. Ofwel dubbel winst; je doet ook meteen iets goeds voor je body & mind én taille. Altijd lekker zo na de vakantie!

hartstocht.nl – Want je hart ben jij

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in