De Camper Club

Deze gedachte was in een ‘notendop’ de basis voor het opstarten van De Camper Club. Nee, nee, geen vereniging van camperbezitters, maar een camperverhuurder die het over een andere boeg gooit! De beleving en ervaring staan centraal, de huurcamper is niet meer dan het middel.

Dat middel moet natuurlijk wel kloppen. Het zijn schone, nieuwe en luxe campers met een robuuste kwaliteit en slimme indeling; geschikt voor 1 tot 5 personen. Goede stoeltjes, lekkere wijnglazen en je fiets moet ook mee kunnen. Kortom, een complete huurwagen zoals ze hem zelf ook graag willen zien. Zij noemen hem de ‘Club camper’.
Dat kan anders! Dat is het eerste wat ze dachten toen ze als gepassioneerde ervaren reismensen hun begaven op het camper-pad. Waar zijn al die leuke routes en leuke tips & trucs die zij vanuit hun vak gewend waren mee te geven aan al die enthousiaste reizigers?!

Leestip:  Bedden met liftsysteem in buscamper Affinity Three
De Camper Club

De crux zit hem echter in de rest. Zo kun je met deze Club camper gratis overnachten bij bijna 2000 Franse (wijn-) boeren. Maar ook bij bijvoorbeeld pubs in Engeland met een camperplaats. Kun je eindelijk een keer het licht aan doen.

Leuke routes, gouden tips, de mooiste camperplaatsen. Alles om een prachtige camperreis te maken door veelzijdig Nederland of Europa. En zij helpen je een handje.

Het oprichten van De Camper Club is ontstaan uit pure passie voor kamperen, jarenlang ervaring met verschillende soorten campers in binnen en buitenland, maar vooral vanuit de overtuiging dat het anders, maar vooral leuker kan. Bij hun wordt het ‘huren van een camper’ verandert van ‘ingewikkeld’ tot een onderdeel van de voorpret.

Website De camper Club: www.decamperclub.nl

Leestip:  China betreedt Europese campermarkt
Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in