Country Camp Voor een onbezorgde vakantie

Kamperen, zij zijn er dol op en ze weten precies wat je nodig hebt om te kunnen genieten van een welverdiende vakantie.

Hun luxe tenten staan compleet ingericht voor je klaar. Net als hun medewerkers, die niets liever doen dan je een geweldige vakantie bezorgen!

 

Een onbezorgde vakantie daar draait het om bij Country Camp. Zij vinden het belangrijk dat je je welkom voelt. Alsof je bij vrienden te gast bent. Vrienden die je inspireren, die weten waar je behoefte aan hebt tijdens je vakantie. Rust? Prima. Actief ook goed, zij wijzen je de weg. Niet ingewikkeld, niet moeilijk, gewoon prettig kamperen voorzien van alle gemakken op een karaktervolle camping in een geweldige omgeving. Daar kun je bij hun van op aan.

karaktervolle camping

Medewerkers op de camping

Leestip:  Populaire fietsendrager voor campers krijgt moderne make-over

Op hun campings staan de ingerichte luxe tenten voor je klaar. Nederlands sprekende medewerkers ontvangen je bij aankomst. Ze leggen je uit hoe alles werkt in de tent.  Daarbij kun je bij hen ook terecht over leuke adresjes in de omgeving. Een goed restaurant, een gezellige markt of dat riviertje waar je heerlijk kunt afkoelen tijdens een warme dag. Liever op eigen houtje de omgeving verkennen? Natuurlijk moet je niets. Het is tenslotte je vakantie!

Website Country Camp: www.countrycamp.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in