Camping Hoeve aan den Weg knusse en gemoedelijke familiecamping

Camping Hoeve aan den weg bestaat al meer dan 50 jaar en is bij veel gasten een begrip.

De camping is gelegen in het hart van het Nationaal Park “Drents-Friese Wold” en wordt tegenwoordig getypeerd als een knusse en gemoedelijke familiecamping met vele voorzieningen voor jong en oud.

 

Kom kamperen op hun gezellige familiecamping met grote, groene kampeerplaatsen. Op de camping is voor jong en oud van alles te doen. Denk bijvoorbeeld aan een potje jeu de boelen op de jeu de boules baan, springen op de airtrampoline, klauteren en klimmen in de speeltoestellen of lekker zwemmen in hun mooie zwembad. In het hoogseizoen organiseert hun professionele recreatieteam geweldige activiteiten voor iedereen.

De camping staat garant voor een onvergetelijke vakantie!

Animatieteam

Camping Hoeve aan den weg

Kamperen, wie heeft dat nou niet gedaan? ’s Morgens in de zon een lekker bakje koffie en vers afgebakken broodjes. De kinderen vermaken zich uitstekend en maken nieuwe vriendjes en vriendinnetjes.

Leestip:  ANWB maakt Top Campings 2024 bekend

Kamperen op deze camping betekent genieten van de ruimte en de rust die het Drents Friese Wold te bieden heeft. Hun ruime kampeerplaatsen, liggen rond gezellige veldjes of aan gezellige paadjes en bieden veel privacy. Ieder veld heeft zijn eigen indeling en karakter. Of je nou met een caravan, tent, camper of vouwwagen komt er is altijd wel een geschikte plaats.

En wil je tijdens jouw vakantie even het thuisfront een leuke vakantiefoto sturen, dan is dat geen enkel probleem. Met een code kun je gemakkelijk inloggen op het wifinetwerk.

Website Camping Hoeve aan den Weg: www.hoeveaandenweg.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in