Connect-app van HYMER geen smart home maar een smart HYMER

HYMER Connect is een uniek, digitaal ecosysteem dat van jouw HYMER een slimme camper maakt. Hierdoor krijg je toegang tot voertuiginformatie, kun je aspecten van het woongedeelte en de voertuiginformatie instellen – gemakkelijk en intuïtief via de app.

Je kunt bijv. de kilometer-, elektriciteits- en waterstand opvragen of het licht en de temperatuur regelen, in de buurt via bluetooth en van op afstand via het mobiele netwerk. Dankzij jouw volledig verbonden HYMER wordt elke reis een exclusieve uitstap.

De Connect-app van HYMER

Het eerste uitgekiende ecosysteem voor een verbonden camper. Comfortabel, intuïtief en van overal: de slimme regeling met de Connect-app van HYMER is dé oplossing om een camper vandaag en in de toekomst in jouw netwerk te integreren. Hij bekoort ongetwijfeld door talloze nuttige features die je tijdens jouw kampeervakantie extra comfort en veiligheid bieden.

Leestip:  Chausson X650: smalle halfintegraal met flexibele laadruimte

Jouw reis wordt nu nog comfortabeler

De Connect-app van HYMER beschikt reeds over scenario’s, die je natuurlijk ook zelf kunt aanpassen. Zo creëer je altijd op het juiste moment de juiste, gewenste sfeer, of je nu thuiskomt van een outdooravontuur of gewoon ’s ochtends en ’s avonds de perfecte lichtsfeer wil.

Je kunt jouw scenario’s trouwens ook zo aanmaken, dat alle commando’s automatisch uitgevoerd worden, zodra je deze activeert. Jouw HYMER weet wat hem te doen staat: het licht gaat aan, de verwarming wordt geactiveerd en de satellietantenne uitgeschoven – gewoonweg alles voor een ontspannende avond.

Website HYMER: www.hymer.com

 2/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in