Carthago al 40 jaar de kampeerauto

Carthago Reisemobilbau werd in 1979 opgericht door Karl-Heinz Schuler. De door de eigenaar bestuurde firma heeft meer dan 1400 medewerkers in dienst en behoort in Europa tot de toonaangevende premium fabrikanten in de branche.

Niet voor niets luidt hun slogan: Carthago – de kampeerauto.

Kerncompetentie zijn de integrale camper van de Carthago c-compactline tot aan de liner-for-two en van 65.000 euro tot aan de camper luxeklasse.
In 2013 is de firma verhuisd naar Carthago-City, de gloednieuwe firmacentrale in het Oberschwäbische Aulendorf met één van de modernste kampeerautofabrieken in Europa.

carthago city

Beschermengel van Carthago

Met een Carthago kies je voor een premium-camper. Op jouw Carthago kan je vertrouwen. Dat doen zij ook. Daarom geven zij bijvoorbeeld tot tien jaar garantie op de dichtheid van de carrosserie.

Waarheen je ook reist, een beschermengel van Carthago reist altijd mee. Circa 140 handels- en servicepartners bekommeren zich om jouw Carthago in Europa. Het netwerk reikt van Tipperay in Ierland tot de Russische metropool Moskou, van Norkjosbotn ten noorden van de poolcirkel in Noorwegen tot Sevilla in Spanje’s hete zuiden.

Leestip:  Vijf innovatieve camperbouwers in nieuwe Kampeerauto

Om de best mogelijke klantenservice te kunnen bieden, hebben zij de Carthago academie in het leven geroepen. Alle verkopers en medewerkers van de klantenservice in heel Europa worden in een programma met verschillende niveaus opgeleid tot gecertificeerde Carthago partner. En voor gevallen van nood heeft Carthago een servicenummer opgezet.

Wil je meer weten over de geschiedenis van Carthago

 4/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in