Caravanstalling & Opslagruimteverhuur De Haas

Al meer dan 40 jaar is Caravanstalling en Opslagruimteverhuur de Haas een begrip in de regio Utrecht. Dankzij hun centrale ligging zijn zij ideaal bereikbaar voor inwoners uit Benschop, Lopik, Nieuwegein, IJsselstein, Vianen, Utrecht, Maarssen, Houten en omstreken. Bovendien mag je bij hun zonder extra kosten onbeperkt jouw mobiele vakantiewoning halen & brengen.

Zij hebben een goed beveiligd stallingsterrein met 24/7 camerabewaking en volop ruimte voor caravans, campers, vouwwagens en boten. Daarnaast beschikt Caravanstalling & Opslagruimteverhuur De Haas ook over opslagruimtes van diverse afmetingen. Je kunt bij jun gebruik maken van diverse extra services zoals het wassen van jouw caravan of camper of het laten uitvoeren van een uitgebreide onderhoudsbeurt bij een erkend BOVAG-garagebedrijf.

Familiebedrijf met persoonlijk contact

Familie de HaasEigenaars Wim en Nannet de Haas zijn al weer de 3e generatie van de familie die met veel inzet en enthousiasme Caravanstalling en Opslagruimteverhuur De Haas leiden. Persoonlijk contact staat bij hun hoog in het vaandel.

Leestip:  Kom naar het Eventje!
Perfecte locatie in het midden van het land

De stalling bevindt zich in Benschop, onder de rook van Utrecht. Dankzij deze centrale ligging in het midden van het land is hun stalling makkelijk bereikbaar. Hun royale terrein biedt volop plaats (overdekt en buiten) om jouw caravan, camper of vouwwagen goed en veilig te stallen.

Beveiligde stalling met camerabewaking

Het (door middel van een hekwerk afgesloten) stallingsterrein in Benschop is voorzien van 24/7 camerabewaking. Zo weet je zeker dat jouw kostbare bezit goed beveiligd staat gestald.

Makkelijk halen en terug brengen op ruim opgezet haal- en breng plein

Jouw caravan of vouwwagen wordt altijd door hun klaar- en teruggezet op het ruim opgezette haal- en brengplein. Dat scheelt je de nodige tijd en is wel zo makkelijk. Bovendien mag je bij hun zonder extra kosten onbeperkt jouw mobiele vakantiewoning halen & brengen. Campers mag je onder hun toezicht zelf ophalen en wegbrengen.

Samenwerking met een BOVAG gecertificeerde werkplaats voor onderhoud en reparaties

Leestip:  Family-for-4-uitrusting leverbaar in alle Malibu Vans
Aantrekkelijke extra services

Caravanstalling en Opslagruimteverhuur De Haas biedt een aantal aantrekkelijke services die een nuttige meerwaarde zijn als je er voor kiest om jouw camper, caravan of vouwwagen bij hun te stallen.

Op verzoek worden de banden gratis op de juiste spanning gebracht. Geef dit van te voren even aan zodra je een afspraak maakt om jouw caravan, camper of vouwwagen op te halen.

Gratis disselhoes ter bescherming van de dissel en elektra. Indien jouw caravan of vouwwagen op het buitenterrein wordt gestald, krijg je van hun een gratis disselhoes.
Volledige (handmatige!) wasbeurt mogelijk. Wil je op pad met een frisse en schone caravan of camper? Maak dan gebruik van de schoonmaak service. Voor een aantrekkelijke prijs reinigen zij jouw caravan of camper grondig zodat je met een glanzend campeermiddel op reis kan!

Leestip:  Winnaars ANWB-verkiezing Camping van het Jaar 2024

Website Caravanstalling en Opslagruimteverhuur de Haas: www.caravanstallen.nl

 1/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in