Caravanity 10 jaar – Kom gepimpte caravans en campers spotten

Caravanity 10 jaar – Kom gepimpte caravans en campers spotten op het Caravanity Event!

Op 8, 9 en 10 april organiseert Caravanity ter ere van haar 10-jarig bestaan het allereerste Caravanity Event op Vakantiepark de Jagerstee in Epe. Tijdens dit event kunnen trotse eigenaren hun ‘gepimpte’ reispaleis komen showen, en mag iedereen die nieuwsgierig is al het moois komen bewonderen op zaterdag 9 april.

Wat in 2012 begon met de blogpagina en Pinterestborden van Femke Creemers, is inmiddels uitgegroeid tot een heus platform en community voor iedereen die zijn of haar kampeermiddel wil restylen. Caravanity inspireert dagelijks duizenden mensen om hun caravan, camper, busje of tent een make-over te geven. Dat zorgt al 10 jaar voor meer kleur op de camping, en is zeker een reden om een keer een goed feestje te geven!

Caravanity

Het Caravanity Event is er voor kampeerders met een ‘gepimpt’ kampeermiddel. Heb je die niet, maar wil je graag een keer ongegeneerd binnen kijken? Op zaterdag 9 april zijn er van 10.00 – 17.00 uur nieuwsgierige bezoekers welkom. Op het event kun je volop inspiratie opdoen, workshops volgen en leuke hebbedingen scoren. Er is muziek, gezelligheid, en er zijn een aantal foodtrucks aanwezig die iedereen voorziet van een lekker hapje en drankje.

Leestip:  primeur: Het allereerste Noorderzon Camperfestival

gepimpt kampeermiddel

Bezoekers met of zonder een ‘gepimpt’ kampeermiddel maar ook ondernemers met een interessant product of een workshop kunnen een ticket kopen via www.caravanityevent.nl. Hou ook @caravanity_event in de gaten voor de line-up!

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in