Camping Oergezellig Gezellig genieten

Camping Oergezellig voor iedereen die geniet van kampvuurtjes, spelende kinderen, natuur, bloemen, planten en vlinders. Het is een paradijs voor buitenkinderen tot 10 jaar, ze kunnen heerlijk spelen in een berg zand, op het fort, met fietsen en tractors, hutten bouwen, winkelen in het huisje, lekker vies worden en heel veel vriendjes maken. Bij mooi weer zorgen ze voor waterpret. Natuurlijk ontbreekt een kampvuur met lekkernijen niet!

Een heerlijke plek Ideaal voor een alternatieve en groene vakantie in het zuiden van het land. Met respect voor de natuur in een ongedwongen relaxte sfeer, waar je gewoon lekker jezelf kan zijn!

Oergezellig ligt 500 meter van het gezellige dorpje Stramproy. In de omgeving zijn er leuke dagactiviteiten te beleven, heel veel natuur en vlakbij liggen de maasplassen voor veel watervertier.

Kamperen bij Oergezellig

Het kampeerterrein is ruim opgezet, er zijn 25 plekjes met heel veel inheemse planten, struiken en bomen tussen de plekken, veel ook eetbaar, die hun bijdrage leveren aan het groene gevoel. Een paar plekjes hebben direct zicht op de speelplekken, de camping ligt op een afgesloten terrein, dus de kindjes kunnen nooit ver weg zijn, ze zijn onderweg om avonturen te maken met hun nieuwe vriendjes, terwijl je zelf wegduikt in een heerlijk boek.

Leestip:  Gezinscamping Laarbrug voor piep jong en stok oud
natuurlijk veldNog meer oer, nog meer groen, nog meer genieten

In 2020 zijn ze begonnen met de aanleg van hun nieuw natuurlijk veld, waar je tussen de wilde bloemen, grassen, eetbare struiken en bomen kan genieten. Je mag er zelf een plekje uitzoeken, dit zijn de echte oergezellig back to basic plekjes zonder elektriciteit, wel met water en elektra op de gezellige centrale plaats in het midden van het veld.

Website Camping Oergezellig: oergezellig.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in