Caravana: Alles voor je kampeervakantie

Vijf dagen lang vind je op Caravana alles wat je nodig hebt voor jouw ideale kampeervakantie. Naast vertrouwde camper- en caravanmerken vind je op de aankomende editie camperverhuurbedrijven, een lange campingstraat met bestemmingen voor alle soorten kampeerders en verschillende offroad kampeermiddelen voor de avontuurlijke kampeerder.

Je toekomstige fiets test je op het fietsparcours en de nieuwe ANWB kledingcollectie is te bewonderen tijdens de ANWB Modeshow. Kortom, genoeg te zien en te beleven op Caravana van 25 t/m 29 januari 2023!

Koop nu je voordeeltickets!

Met hun online voordeeltickets haal je Caravana tickets in huis met korting! Een win-win situatie want dan hoef je ook niet in de rij te staan voor tickets. Waan jezelf alvast in de vakantiesferen en koop hier je voordeelticket!

Een veelzijdig kampeeraanbod

Ontdek de vrijheid van reizen met de camper, het comfort van een eigen caravan of ga op avontuur met een (dak)tent. Op Caravana kom je in de vakantiestemming!

Leestip:  Camperbezit onder jongeren sinds 2020 ruimschoots verdubbeld
Primeurs en noviteiten

De laatste camper- en caravanprimeurs, demonstraties en workshops op het gebied van de kampeertrends en de nieuwste technieken vind je op Caravana.

Alles voor je kampeervakantie

Exposanten presenteren op Caravana een breed aanbod in caravans en campers, vouwwagens, (voor)tenten, kampeeraccessoires en campings uit heel Europa.

Website Caravana: caravana.eu

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in