CapCabin ontwikkelt, produceert en exploiteert Tenthouses

CapCabin ontwikkelt, produceert en exploiteert volledig geïsoleerde Tenthouses. Tenthouses zijn nieuw in Europa. Zij isoleren de vloeren, de wanden en het dak met dikke pakketten vlas en de ramen zijn van triple glas, dus zowel ’s zomers als ’s winters erg comfortabel.

CapCabin Odoorn

Heerlijk relaxend op de veranda van het ‘Tenthouse’ na een lange wandeling of keuvelend met z’n tweeën op de verdiepte loungebank met uitzicht over het prachtige Drentse landschap waarbij bos, weilanden en ruige natuur met grote grazers elkaar afwisselen, geniet je hier van je latte macchiato, je drankje of ’s avonds van een BBQ op de Basterd.

CapCabin Odoorn is gelegen aan de rand van het gezellige dorp Odoorn en op loopafstand van het centrum met supermarkt, bakker, enkele restaurantjes, lunchroom en ijssalon.

Leestip:  Waarom je een luifeltent moet overwegen

Een Tenthouse van CapCabin is uniek in Europa en valt het beste te omschrijven als een combinatie tussen een ‘tiny house’ en een safaritent. De tenthouses worden zo duurzaam mogelijk geproduceerd en geëxploiteerd. Het tiny house-gedeelte is volledig geïsoleerd (vloer, wanden en ook dak), het voldoet aan de strengste isolatiewaarden volgens het bouwbesluit met onder andere triple beglazing, het heeft een airconditioning die kan verwarmen in de winter en koelen in de zomer en is voorzien van een volledig uitgeruste keuken en badkamer. Daardoor kan je het gehele jaar – zomer en winter – prettig en comfortabel vertoeven in dit Tenthouse.

Ook prettig en comfortabel slapen is mogelijk. In het Tenthouse staat een heerlijk groot 2 persoons Auping bed met een volledig circulair matras en een frame van gerecycled materiaal en opgemaakt met linnen beddengoed. De keuken en badkamer zijn voorzien van thee- en handdoeken van ongebleekt biologisch katoen.

Leestip:  Caravana pakt uit met veelzijdig kampeeraanbod
Reisgezelschap

CapCabin Odoorn bestaat nu uit een 2 persoons CapCabin. Baby’s en kinderen tot en met 12 jaar (maximaal 1 kind) kunnen gratis verblijven in de CapCabin.

Website CapCabin: capcabin.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in