Cannenburg Caravans en Campers met ruim 40 jaar ervaring

De fraaiste caravans van Amersfoort, Baarn en Soest? Die vindt je bij Cannenburg Caravans en Campers. Als kampeerspecialist met ruim 40 jaar ervaring, bent je bij hun aan het juiste adres voor de caravan die precies voldoet aan jouw wensen. Hiervoor nemen zij de tijd om te luisteren naar jouw specifieke wensen en adviseren je van hieruit over de beste keuze in merk en model.

Caravans: klaargemaakt voor uw vakantie

Alleen met een perfect onderhouden caravan vier je een heerlijke vakantie. Je wilt dan ook zeker weten dat jouw caravan in ieder opzicht goed functioneert. Daarom verzorgt Cannenburg Caravans en Campers zelf professionele controles, keuringen en onderhoudswerkzaamheden. Deze voeren zij uit in hun eigen werkplaats in Almere Haven. Ook bieden zij voordelige onderhoudsmogelijkheden, waarmee zij ook de caravans van veel klanten in Amersfoort, Baarn en Soest in optimale conditie houden.

Leestip:  Hobby caravans nu ook bij Marsman Caravans!
Snel en makkelijk zoeken

Zoek je gebruikte of nieuwe caravans, dan zoek je ook goede informatie. Alleen zo kun je zich goed inlezen, caravans vergelijken, en jouw keuze maken voor een merk, model, type, gewicht en prijs. Bij hun caravans vindt je dan ook uitgebreide en complete informatie. Zo kun je naar wens alles tot in de kleinste details uitzoeken, zoals de afmetingen of de verschillende accessoires. Zet ook deze criteria in het zoekvenster, dan vindt je meteen de caravans die hieraan voldoen.

Groot aanbod caravans voor Amersfoort, Baarn, Soest en verre omstreken

Omdat Cannenburg een grote klantenkring heeft, vindt je hier een uiterst divers aanbod met diverse caravans van onder andere de merken: Hobby, Eriba, Dethleffs, Fendt, Caravelair, TEC, Burstner, Chateau, Delta en LMC. Hierbij heb je bovendien veel keuze in verschillende prijsklassen. Zeker gezien een deel van hun aanbod bestaat uit occasions, welke je voor een sterk gereduceerde prijs kunt aanschaffen. Ook de occasions leveren zij inclusief professionele BOVAG-onderhoudsbeurt. Zij nodigen je dan ook graag uit in hun showroom in Almere, die makkelijk te bereiken is vanuit onder andere Amersfoort, Baarn en Soest.

Leestip:  Hobby-Directeur Bernd Löher benoemd tot CIVD-President

Website Cannenburg Caravans en Campers: www.cannenburg.nl

 5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in