Campingspecialist ACSI FreeLife TestTour

0

Vier teams. Vier auto-caravancombinaties. Eén TestTour. – Campingspecialist ACSI stuurt dit najaar kampeerders op vakantie om vier nieuwe auto-caravancombinaties te testen in de Spaanse regio Catalonië. Op 1 september gaan vier testteams op pad en volgen zij ieder een programma dat aansluit bij hun interesses. De uitgekozen deelnemers voor de tweede editie van de ACSI FreeLife TestTour zijn actievelingen, levensgenieters, cultuurliefhebbers en gezinskampeerders.

 

Mis geen moment

Een cameraploeg en een redactieteam volgen de teams op de voet en leggen hun belevenissen vast. Onderweg zullen de kampeerders het gebruiksgemak van hun auto-caravancombinatie testen. Ook wordt beoordeeld in hoeverre de auto-caravancombinaties bij hun interesses passen. Daarnaast geeft de ACSI FreeLife TestTour een mooi beeld van de veelzijdigheid van de populaire vakantieregio Catalonië.

Een nieuwe auto en caravan

De testteams gaan op pad met een Jeep Compass en een Fiat Tipo. Beide voertuigen zijn zeer geschikt voor het trekken van een caravan. Achter de auto’s hangen vier verschillende caravans die aan een test onderworpen worden: de Bürstner Premio 490 TS (compleet met queensbed), de opvallende, retro Eriba Touring Troll 530 Rockabilly, de frisse Dethleffs C’go 495 en de super-de-luxe LMC Musica 470E.

Routes en activiteiten

Niet alleen de auto-caravancombinatie is gekozen op basis van de interesses van het testteam. Ook de routes en activiteiten tijdens de TestTour sluiten hierop aan. Zo zullen de levensgenieters meevaren op een vissersboot en gaan de gezinskampeerders naar PortAventura voor een dagje waterpret. De cultuurliefhebbers wonen een optreden bij van een jongenskoor in Montserrat en de actievelingen stappen in een raft voor een bijzondere tocht. Onderweg overnachten de teams op campings die jaarlijks door ACSI worden geïnspecteerd.

Leestip:  Campings in Zuid-Holland Zuid zijn ook weer beperkt open
Winactie

Andere kampeerders kunnen de avonturen dagelijks volgen via de Facebookpagina en de website van ACSI FreeLife. Hier zal een grote winactie aan gekoppeld worden. Deelnemers aan deze winactie maken kans op diverse prijzen.

De ACSI FreeLife TestTour 2018 is een samenwerking tussen ACSI FreeLife magazine, Fiat Chrysler Automobiles B.V, de Erwin Hymer Group en het Catalaans Verkeersbureau. Kijk voor meer informatie op de pagina van de ACSI FreeLife TestTour.

5/5 (1)

Wat is je waardering?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang artikelen zoals deze in je mailbox.
Je gegevens worden niet met anderen gedeeld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bevestiging *