Dordrecht Open, Adria en Sun Living POP-UP showroom

Dordrecht Open, de grootste Adria en Sun Living POP-UP showroom, van Europa opent zaterdag 1 september haar deuren. Zowel binnen als buiten is een brede selectie van de 2019 modellen van beide merken te vinden.

Vrijdag 7 september staat o.a. in het teken van Thetford, marktleider op het gebied van toiletvloeistoffen voor camper en caravantoiletten. We kennen allemaal de Aquakem Blue, maar er zijn nog zoveel meer mogelijkheden voor een schoon en fris toilet in je kampeermiddel. Er worden o.a. demonstraties gegeven met de cassettetankcleaner; zie het als een APK voor je toilet aan het eind van je kampeerseizoen. Naast toiletten levert Thetford ook koelkasten voor caravan of camper.

Dordrecht Open

bordCaravans, campers en buscampers. Dealers uit het hele land zijn aanwezig om de juiste informatie te verstrekken. Diverse standhouders tonen hun nieuwste reizen en accessoires, er zijn themadagen, er kan worden proefgereden met caravan of camper … voor een compleet overzicht 2019 bezoekt u Dordrecht Open. Op geen enkele andere locatie zullen zoveel Adria en Sun Living modellen bij elkaar te zien zijn.

Datum: 01-09-2018 t/m 09-09-2018

Leestip:  De brandstoftransitie voor campers

Adres:
Postillion Hotel
Rijksstraatweg 30
Dordrecht
(afslag 20 op de A16)

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in