Camping Pallegarste in Overijssel

Centraal gelegen in het Overijssels Vechtdal kan je heerlijk met jouw familie kamperen op de ruime comfortplaatsen van de Pallegarste. Terwijl je rustig geniet bij jouw tent, zullen de kinderen zich prima vermaken in het zwembad, indoor speeltuin, kinderboerderij of bij een van de vele andere speelplaatsen. Ook is er een animatieteam die voor jong en oud activiteiten organiseert.

Camping Pallegarste toerveld en kamperplaatsen

De camping beschikt over 110 toercaravan– en camper plaatsen. Geen standaard plaatsen voor hun, want ze bieden alleen comfortplaatsen aan! Bij hun beschik je over 16 AMP elektra en heeft iedere plaats een eigen water aan- en afvoer. De plaatsen bieden allemaal genoeg plek voor een caravan/camper, een auto en bijzettent. Welke ook allen toegestaan zijn op de plaats.

Om voor iedereen wat wils te bieden, zijn er drie ruime speelplaatsen op de camping te vinden. De kans kan dus erg groot zijn dat je een plaats kan boeken met uitzicht op een speeltuin. Dus zelf lekker in de zon liggen, terwijl je uitzicht hebt op jouw spelende kinderen.

Leestip:  Camping De Veldscholte een oase van rust, ruimte en natuur

Mocht je liever wat rustiger staan, dan hebben wij ook nog genoeg plaatsen waar je meer op jezelf kan staan. Ook fijn wanneer je van de rust en de natuur wilt genieten.

Comfort Kampeerplaats

De ruime comfortplaatsen op camping de Pallegarste zijn allen omheind middels een haag en liggen over het algemeen allemaal aan ruime grasvelden. Ook zijn de plaatsen hoger dan het veld en dus kunnen ze nooit onder water komen te staan. De meeste plaatsen hebben ook nog eens uitzicht op een speeltoestel en zijn van alle gemakken voorzien.

De Omgeving

Genoeg uitgerust en zin in wat actie? Ook dát is in de omgeving te vinden. Van sfeervolle stadscentra, prachtige natuur tot pretparken, het Vechtdal heeft het allemaal!

Gezellige terrasjes en winkels vindt je in Ommen en Hardenberg. Beide stadjes zijn goed bereikbaar met de fiets én met de trein. Verder kan je als wandelaar en/of fietser jouw hart op halen in deze mooie omgeving van het Vechtdal. Avonturenpark Hellendoorn, Themepark Slagharen en Plopsaland zijn natuurlijk leuke uitjes.

Leestip:  Camping De Duinpan Ontdek en geniet - vakantie aan de kust
Leuk om te weten

De familie Schuldink en zijn medewerkers heten je van harte welkom op ‘camping de Pallegarste’. Al sinds de begin jaren van 1970 zit de familie Schuldink in het camping vak, destijds begon de boerderij in een camping te veranderen.

Wil je meer weten over camping Pallegarste

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in