Camping Zwinderen gelegen in de Drentse bossen

Camping Zwinderen is een gezellige, sfeervolle en kleine camping voor jong en oud, prachtig gelegen in de Drentse bossen nabij Emmen en Coevorden. De camping biedt 36 comfortplaatsen en 3 verharde camperplaatsen, allen voorzien van 16A elektriciteit, een watertappunt en afvoer. Op de camping vindt je plaatsen met veel privacy, met aan drie kanten bossen en hagen. Ook hebben ze drie kampeervelden met speeltoestellen, ideaal voor gezinnen met kinderen.

Kleinschalig
  • 36 comfortplaatsen
  • 3 verharde camperplaatsen
  • 16A elektriciteit, watertappunt en afvoer op elke plaats
  • Autovrij
  • Gratis en snel Wifi
  • Groot verwarmd buitenzwembad
  • Broodjes- en snackservice
Fietsen & wandelen

Camping Zwinderen ligt aan de rand van het authentiek Drentse esdorp Zwinderen. Mooie Saksische boerderijen staan rondom de eeuwenoude brink, het lijkt hier alsof de tijd heeft stilgestaan.

Vanaf de camping zijn er veel mogelijkheden voor het maken van fiets- en wandeltochten. Bijvoorbeeld door de nabijgelegen Boswachterij Gees of landgoed de Klencke. Zij hebben voor jouw een tal van routes te leen.

Leestip:  Recreatiepark de Wielerbaan uniek gelegen vakantiepark

Camping Zwinderen ligt aan de rand van het authentiek Drentse esdorp Zwinderen

Boswachterij Gees

Ontdek boswachterij Gees, een stil stukje Drenthe om heerlijk te wandelen en te fietsen. Met loofbomen, vennetjes, heidevelden en de grootste zwerfkei van de provincie.

Landgoed de Klencke

De Klencke is een zeldzaam gaaf en compleet ensemble van havezate, boerderijen, beekdal, bossen, akkers en heide. Het is een mooi voorbeeld van het Drentse esdorpenlandschap en een Drentse havezate met een grote cultuurhistorische waarde.

Faciliteiten

Camping Zwinderen biedt alle faciliteiten om je optimaal van jouw vakantie te laten genieten.

Kampeerplaatsen

Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van 16A elektriciteit, een watertappunt en afvoer. Verder heb je over het gehele terrein gratis toegang tot snel Wifi.

Sanitaire voorzieningen

Hun moderne sanitair gebouw is verwarmd en van alle gemakken voorzien. Naast toiletten, douches, wastafels en inpandige afwasplaatsen hebben ze ook een speciale ruimte voor baby’s en jonge kinderen. Hier vindt je een babybadje, verschoontafel, verhoogde kinderdouche en een kindertoilet. Er staan tevens een wasmachine en droger voor jouw gebruik.

Leestip:  Minicamping De Deeskerhof ontspannen kamperen
De huiskamer

De gezellige huiskamer met veranda is een ontmoetingsplek voor iedereen. Hier vindt je onder andere boeken, spelletjes, streekinformatie en wandel– en fietsroutes.

Broodjesservice

Je kunt verse broodjes bestellen die zij in de ochtend warm bij je langsbrengen.

Website Camping Zwinderen: www.campingzwinderen.nl

 4.8/5 (5)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in