Camping Zomerlicht retreats & co-living

Camping, retreats & co-living voor levenskunstenaars, avonturiers & vrijdenkers van alle leeftijden.

Een groene oase midden in natuurgebied ‘t Reestdal. Tussen het bos, heide en boerenland ligt Zomerlicht. Een plek om je telefoon weg te leggen, het bos in te gaan, aan het kampvuur te zitten, een yogales te volgen, in de moestuin te klieren of te smullen van een lekkere houtoven pizza.

Ze heten je welkom bij Zomerlicht. Zij voelden dat ze het anders wilden doen. Leven vanuit meer verbinding, met onszelf, elkaar en de natuur. Terug naar onze ‘oude’ natuur, maar dan in een nieuw jasje.

In mei 2022 kochten ze een traditioneel recreatiepark om deze om te transformeren naar een groen en bewust park gebouwd op duurzaamheid, bewustzijn en persoonlijke ontwikkeling. Een plek waar je een nacht kan logeren, je boek kan schrijven, je retreat kan organiseren, maar ook kan blijven.

Leestip:  Camping Nieuw Hof genieten op een boerencamping

Kun je het je voorstellen? Een plek in de natuur samen met andere avonturiers, vrijdenkers en levenskunstenaars. Het park wordt klaargemaakt voor de realisatie van tientallen energieneutrale huisjes gemaakt van volledig biosbased materialen. Over een tijd is er o.a. een voedselbos, moestuinen, een natuurlijke zwemvijver, een co-working space, stilteplekken en een restaurant met producten uit de tuin.

Wat is er nu al? Hun verbouwde boerderij voor retreats en hun camping. Camping Zomerlicht is een mix van klassiek kamperen en bijzondere accommodaties. In het weekend en vakanties hebben ze een vol programma vol yoga, potlucks, cirkels, kampvuur, muziek en creatieve workshops voor jezelf en de kids. Restaurant Zomerlicht is in het weekend open voor de lekkerste ontbijtjes, lunch & houtoven pizza’s.

Kom je met hun mee genieten van wat ze aan het bouwen zijn?

Leestip:  Boerderijcamping Het Achterste Loo

Website Zomerlicht: www.zomerlicht.com

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in