Best beoordeelde camping

Camping Vreehorst in Winterswijk best beoordeelde camping. Voor een kampeervakantie hoeven liefhebbers Nederland niet te verlaten. Er zijn genoeg campings in Nederland die veel te bieden hebben om een vakantie compleet te maken. Om een juiste camping te vinden is het fijn om beoordelingen van andere mensen te bekijken. Want welke camping is de beste? Volgens de beoordelingen op Telefoonboek.nl is dat Camping Vreehorst in Winterswijk. Telefoonboek.nl heeft uitgezocht welke campings in Nederland nog meer tot top de vijf beste campings behoren.

Rating best beoordeelde camping

Consumenten kunnen na hun vakantie de camping waar zij zijn geweest een cijfer geven. Deze cijfers kunnen andere consumenten helpen om een beslissing te maken. Wanneer een camping een hoog cijfer krijgt zullen mensen eerder voor die camping kiezen. Het is daarom van belang om als camping een hoog cijfer te krijgen.

Telefoonboek.nl heeft de best beoordeelde campings die geregistreerd zijn in haar database bekeken. Op Telefoonboek.nl kunnen bezoekers een rating toekennen aan het gezochte telefoonnummer. Hierbij kunnen zij de algemene indruk, de service en de prijs/kwaliteitsverhouding van het bedrijf beoordelen. Een bedrijf moet minimaal tien van deze unieke beoordelingen hebben ontvangen om in aanmerking te komen voor deze lijst.

Campings

Camping Vreehorst in Winterswijk kreeg de beste beoordeling: een 9,9. De camping scoort op alle verschillende onderdelen erg goed. Zo ontvangt de camping voor de algemene indruk een 9,7, voor de service een 10 en voor de prijs/kwaliteit verhouding ook een 10. Op de tweede plaats staat Camping het Centrum Norg met gemiddeld een 9,8. Op de derde plek staat Minicamping ´t Haventje, zij krijgen een 9,3. Camperplaats Leeuwarden staat op de vierde plek en krijgt een 9,1. En tot slot krijgt Camping de Boerenzwaluw een gemiddelde beoordeling van een 8,7.

Top vijf best beoordeelde campings volgens Telefoonboek.n

Camping Vreehorst: Gemiddelde beoordeling: 9,9
Camping het Centrum Norg: Gemiddelde beoordeling: 9,8
Minicamping ‘t Haventje: Gemiddelde beoordeling: 9,3
Camperplaats Leeuwarden: Gemiddelde beoordeling: 9,1
Camping de Boerenzwaluw: Gemiddelde beoordeling: 8,7

Er zijn nog geen waarderingen opgegeven. Ben jij de eerste?

Wij waarderen je mening!

Laatste update:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Laat je reactie achter!
Geef hier je naam op

Bevestiging *