Camping Viver paradijs tussen de bergen

Camping Viver een groen paradijs tussen de bergen. Word wakker met het geluid van de vogels, kijk naar de eekhoorns en bewonder de indrukwekkende sterrenhemel bij het vallen van de avond. En rust met de meest absolute stilte. Hun kampeerders respecteren de natuur en genieten ervan. Kom met je hond om vele routes te ontdekken, met familie en kinderen om te genieten van de vrijheid, als een paar om te ontspannen of met vrienden om te sporten beoefenen.

Ligging Camping Viver

Als je op zoek bent naar rust, maar ook een traditionele familiecamping dan is dit jou bestemming. De camping is gelegen tussen de bergen, ze zijn omringd door weelderige bomen, de rivier de Palancia en vele routes om te reizen. Ze zijn 4,5 kilometer gelegen van de stad Viver (Castellón), 1 uur van Valencia.

Leestip:  Hammarstrands camping wakker worden met stilte en gezang
De camping

Camping Villa de Viver was de eerste camping in het gebied, heeft meer dan 35 jaar dienstgeschiedenis voor reizigers die hun hebben bezocht. Het doel dat ze hunzelf stellen, is om hun gasten een vertrouwde behandeling te bieden zodat ze zich thuis voelen.

De camping ligt 4,5 kilometer van de stad Viver (Castellón), naast de rivier de Palancia en van daaruit kan je genieten van een prachtig uitzicht en rust. Dankzij de hoogte (650 m boven de zeespiegel) en de ligging is het mediterraan klimaat en de lage berg ideaal tijdens alle seizoenen.

Het is een ideale bestemming voor gezinnen; de kleintjes kunnen genieten van de vrijheid die een camping hen biedt en kunnen ontsnappen naar de speeltuin en het zwembad, en genieten van de natuurlijke omgeving.

Leestip:  Camping De Sangershoeve in een prachtig natuurgebied

Aan de andere kant kunnen kampeerliefhebbers ook genieten van een verblijf op de camping in een traditionele camper omgeving. Ze zijn het hele jaar open.

Camping Villa de Viver biedt onvergelijkbare ruimtes voor het beoefenen van talloze activiteiten voor het hele gezin. Vanaf de camping kun je tal van excursies maken die de prachtige omgeving omringen.

Wil je meer weten over camping Viver

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in