Camping Tuinenburg in de polder bij Zaamslagveer

Landbouw, natuur en recreatie zijn op eigentijdse wijze gecombineerd in hun camping. Zij bieden gasten ruimte en rust in een landelijke omgeving. De rust van het platteland, het contact met het boerenleven en de dieren op de boerderij zal je de vakantie van jouw leven bezorgen!

Zij verwelkomen je graag op hun camping Tuinenburg dichtbij Zaamslagveer in het mooie Oost Zeeuws Vlaanderen.

Natuur, rust en ruimte

De camping is gelegen in de polder bij Zaamslagveer. In de nabij gelegen dorpen Zaamslag en Vogelwaarde kun je onder andere supermarkten, een frituur, café’s, warme bakkers, een slagerij, verschillende kledingwinkels, een fietsenzaak en een garage vinden. Verder is er in Zaamslag een openlucht zwembad. Het Zeeuws Vlaamse platteland leent zich bij uitstek om fiets- en wandeltochten te ondernemen.

Leestip:  Camping De Oosterweide staat voor duurzaamheid
Kamperen

Bij een landschapscamping worden campingplaatsen aangelegd en cultuurgrond herschapen tot natuur. Dit betekent dat er voor iedere staanplaats die gecreëerd wordt, een stuk natuurgebied aangelegd wordt rondom de camping. Deze natuurgebieden bestaan voor een groot gedeelte uit grasland met aangeplante bosschage. Je begrijpt dat landschapscamping Tuinenburg garant staat voor een oase van natuur, rust en ruimte! Camping Tuinenburg is aangesloten bij Recron, de Stichting Vrije Recreatie en de ANWB.

Kampeerplaatsen

Camping Tuinenburg is zeer ruim opgezet. De staanplaatsen zijn allen omgeven door groen. Bosschages, struiken en kleurige bloemen vormen natuurlijke afscheidingen tussen de plaatsen. Het weidse uitzicht over de omgevende landerijen maakt het plaatje helemaal af.

Campers zijn meer dan welkom, ze hebben er zelfs speciale voorzieningen voor gemaakt. Daarnaast zijn ook honden toegestaan op hun camping.

Leestip:  Minicamping De Deeskerhof ontspannen kamperen

Website Camping Tuinenburg: campingtuinenburg.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in