Camping Trois Frontières in het Ourdal

Camping Trois Frontières heten je van harte welkom. Gastvrij, gezellig en in een prachtige omgeving, waar je zich direct thuis voelt. Omarmd door het indrukwekkende Ourdal en prachtige natuurschoon is Trois Frontières een unieke vakantieplek. Luxemburg, Duitsland en België zijn bij helder weer in één oogopslag te zien.

Camping Trois Frontières

Op deze camping vind je een overdekt zwembad met schuifdak, een gezellig (afhaal)restaurant met terras en op hun recreatieruimte ‘De Hooizolder’ is altijd wat doen. Heb je een eigen tent, vouwwagen, camper of caravan dan bieden ze ruime kampeerplaatsen volop privacy voor een ontspannen vakantie. Het moderne sanitairpaviljoen is van alle gemakken voorzien.  Verder kun je ook gebruik maken van hun trekkershutten.

Alle ruime kampeerplaatsen van minimaal 100 m2 zijn prachtig gelegen op verschillende velden verspreid over de camping. Alle prijzen zijn inclusief 2 personen en gratis gebruik van het overdekte zwembad, douches en was cabines met koud en warm water. Kom je met jou eigen kampeermiddel of geniet je liever van een wat ‘luxere’ kampeervakantie in één van hun stacaravans? Zij bezorgen je graag een heerlijk ontspannen vakantie op de grens van Luxemburg, België en Duitsland.

Leestip:  Camping De Veldscholte een oase van rust, ruimte en natuur
Faciliteiten

Op de camping valt altijd wat te beleven. De vele faciliteiten, zoals het overdekte zwembad, de speeltuinen, het gezellige restaurant en activiteitenruimte ‘De Hooizolder’ zorgen voor een ontspannen vakantie. In deze gezellige activiteitenruimte ‘De Hooizolder’ worden tal van activiteiten voor jong en oud georganiseerd. Tijdens de schoolvakanties heeft hun animatieteam een leuk programma met allerlei knutsel, sport en spel activiteiten voor de kids. Voor de volwassenen worden er gezellige avonden met live-muziek georganiseerd.

Kijk voor informatie op Camping Trois Frontières

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in