Camping Tikvah is kamperen op een bijzondere familiecamping

Kamperen in Drenthe bij Camping Tikvah is kamperen op een bijzondere familiecamping op de Drentse Hooglanden. Jong en oud geniet hier van een onvergetelijke vakantie. Vanaf hun familiecamping loop je direct het bos in met daarachter heidevelden en zandverstuivingen van Het Grote Zand. Hun camping ligt 500 meter van het voormalig kamp Westerbork. Bij hun kun je veilig kamperen omdat zij zeer ruime plaatsen (120-250m2) aanbieden met mooi uitzicht. Op elke plek hebben we uitstekend WIFI beschikbaar.

Daarnaast hebben ze camperplaatsen op hun camping in Drenthe.

Drenthe is dunbevolkt en kampeert op Camping Tikvah midden in de natuur met grote plekken en afstand van elkaar. Zij werken met een door de overheid goedgekeurd veiligheidsprotocol voor kampeerbedrijven. (Corona Veilig kamperen in Drenthe). Daarom kun je veilig kamperen op Camping Tikvah.

Leestip:  Genieten in hartje Zwartsluis aan het Zwartewater
Kamperen in Drenthe – genieten voor jong & oud

Kamperen in Drenthe is op hun familiecamping allereerst genieten van jouw gezin, de natuur en de overdadige rust.  Maar ook gezelligheid en gemoedelijkheid ontbreken niet! Hun camping wordt omgeven door heidevelden, zandverstuivingen, vennen, naald- en loofboombossen. Het is een uniek fiets en wandel– gebied. Zo lopen er achter de camping diverse wandelpaden en ook is er een genummerd fietsknooppunt wat aansluit op het uitgebreide fietsknooppunten netwerk. Ook kinderen en jeugd komen aan hun trekken: is er een overzichtelijk terrein met speeltuin, chillroom, skelters enz. Camping Tikvah ligt centraal in Drenthe, 2 kilometer van het dorpje Hooghalen en 9 km ten zuiden van Assen.

Kamperen in Drenthe

De naam “Tikvah” is niet toevallig gekozen en betekent ‘Hoop’ (Hebreeuws woord). Op 500 meter afstand ligt namelijk het herinneringscentrum van het voormalig “Kamp Westerbork”. Dit is trouwens zeer de moeite waard om te bezoeken (ook voor kinderen zeer geschikt). Er worden elke dag rondleidingen gegeven.

Leestip:  Camping Otterlo & De Veluwe Natuurlijk genieten

Kamperen op hun camping in Drenthe betekent allereerst genieten van de natuur, rust en gezelligheid.  Waarom kiezen jonge gezinnen maar ook senioren voor hun familie camping Tikvah in Drenthe?

  • Grote tot zeer grote plekken: 125-250 m2!
  • 80% van de kampeerplekken is een comfortplaats : stromend water op de kampeerplek zelf, een afvoerpunt en uiteraard elektra.
  • Vanaf de camping in Drenthe loop je direct het bos in met daarachter heidevelden en zandverstuivingen van Het Grote Zand. Het terrein van Camping Tikvah is ruim opgezet en heeft 45 plaatsen.
  • Het kampeerterrein is kindvriendelijk, kleinschalig en overzichtelijk.
  • Goed (via glasvezel naar terrein!) WIFI is op elke plek gratis beschikbaar.

Website Camping Tikvah: campingtikvah.nl

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in