Camping Ter Duinen met moderne faciliteiten

ligt in De Haan, aan de rand van het bos en op loopafstand van strand, zee en duinen. Door de mooie begroeiing, de ruime plaatsen en de goede voorzieningen zal je zich op hun kampeerverblijfpark snel thuis voelen. Iedere bewoner beschikt over een flink privé-terrein met een gaaf grasveld.

Alhoewel er dus rust en ruimte genoeg is beschikt je ook over alle mogelijkheden om jouw vakantie(s), weekends, en snipperdagen comfortabel door te brengen.
Elke vaste standplaats is immers ondergronds aangesloten op water, elektriciteit, riolering en centrale antenne (kabel). Jouw voertuig kan je parkeren op jouw eigen plaats.

Ook wat recreatie betreft, bezorgt Kampeerverblijfpark Ter Duinen je een overvloed aan mogelijkheden. Het aangrenzende recreatiepark biedt je een subtropische zwembad en diverse sportfaciliteiten.
Ook voor uitstapjes zit je centraal (Brugge, Knokke, Oostende)

Leestip:  Hollanders in Europese top campingovernachtingen
Kampeerverblijfpark Ter Duinen

denkt ook aan de nieuwste technologie van communicatie, zo is er in 2007 geïnvesteerd in een nagelnieuw complex met computers. In dit nieuwe gebouw kan je ook terecht met jouw persoonlijke portable notebook om een verbinding te maken met het World Wide Web. Jouw emails bekijken is dus een makkie op hun kampeerverlijfpark.

Toeristische Kampeerders, met tent of caravan vinden een gelijkaardig comfort op Ter Duinen. Ruime goed onderhouden plaatsen en je kan gebruik maken van de luxe sanitaire voorzieningen.

Kom zelf eens kijken. Dat je zal genieten op Kampeerverblijfpark Ter Duinen, dat staat zonder meer vast. Ze zouden het echter ten zeerste waarderen mocht je zich daarvan zelf willen overtuigen.

Komt je kijken. Kampeerverblijfpark Ter Duinen is die kleine verplaatsing zeker waard!

Leestip:  Gezinscamping Laarbrug voor piep jong en stok oud
Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in