Camping Tarragona aan het strand van Tamarit

Camping Tarragona – met prachtige percelen aan zee waar je het zand kan aanraken. Op de tweede strandlijn heb je een aangename omgeving met bomen en schaduwrijke percelen op enkele meters van het strand. Ook heb je mooie plekjes in de rustigste delen van hun resort.

Bijna alle Standaard percelen zijn omheind voor nog meer privacy en een nog groener kader. De kwaliteit van Tamarit voor een lagere prijs. Camping Tarragona / Spanje – Tamarit Park.

Camping Tarragona

Op camping Tarragona zijn ook staanplaatsen gelegen aan het strand. De Medium Platinum plaatsen hebben directe toegang tot het strand. De Platinum staanplaatsen zijn de meest exclusieve plaatsen, met uitzicht op het strand van Tamarit. Ze zijn uitgerust met Premium Aansluiting ( de nieuwste voetstukken met wateraansluiting en afvoer, elektriciteit met een 16A aansluiting en een TV-antenne).

Leestip:  Camping De Couter even heerlijk uitwaaien
Wat is er allemaal te beleven op de camping

Gezinsuitstapjes, wateractiviteiten, kinderanimatie, kinderactiviteiten, spektakels voor het hele gezin. Voor de kinderen worden er thema’s georganiseerd waar ze reizen naar verschillende werelden om spelen en knutselen te combineren. Hawaï, Superhelden, Indianen en Cowboys, de Muziekdag en nog veel meer.

Weekselijks worden er excursies naar Hort de la Sinia gelegen naast Tamarit Park Resort georganiseerd. De kinderen leren over planten en dieren van een boerderij.

Eten en drinken

Het restaurant is gelegen in de eerste rij, met uitzicht op de oceaan, in een unieke omgeving, direct onder het Kasteel Tamarit. Het restaurant Brisa biedt een grote verscheidenheid aan gerechten, voornamelijk Mediterraanse specialiteiten, waar vis en rijst een belangrijke rol spelen. Je kunt ook genieten van een avondeten op het terras van het restaurant met maanlicht. Vanuit alle terrassen heb je een prachtig uitzicht op het kasteel van Tamarit. Of je klant bent of niet van Tamarit, je kunt je er een verjaardag vieren of genieten van een romantisch avondeten.

Leestip:  Ticketverkoop Kampeer & Caravan Jaarbeurs gestart!

Het restaurant bij het zwembad biedt een ontspannen ambiance voor middag- en avondeten.

ook is er een supermarkt met een gevarieerd aanbod van eten en drinken, bazaar- artikelen, internationale producten en zelfs met glutenvrij eten.

Het strand van Tamarit

Het is een ongelooflijke mooi en rustige strand. Het is meer dan 1’5km lang en verbindt Tamarit met het strand van Altafulla. Hij is uitgerust met douches en het is beweerd met de blauwe vlag. De Gaià riviermonding verandert de streek in een gebied van culturele belangstelling. Je zult je nooit vervelen op Camping Tamarit.

Wil je alles weten over camping Tarragona

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in