Camping de Bouwte in de schoonheid van Groningen

Camping de Bouwte is een gezellige familiecamping en heeft alles in huis om u een geweldige tijd te laten beleven. Bij hun vindt je ruime kampeerplaatsen, goede (sanitaire) voorzieningen en een recreatieplas. Geniet van een welverdiende vakantie en laat je verrassen door de schoonheid van Groningen.

De royale kampeerplaatsen bieden veel privacy wanneer je komt kamperen met jouw caravan of tent. Maar ook voor de campers bieden zij diverse mogelijkheden. Met jouw camper kan je uiteraard op de kampeerplaatsen overnachten, maar ook is er een camperboulevard aangelegd met speciale faciliteiten voor grote campers.

Huur een chalet of blokhut op onze camping in Groningen

Wil je genieten van de gezellige sfeer op Camping de Bouwte en ook gebruik maken van de luxe die je thuis gewend bent? Dat kan als je vakantie viert in een van de mooie blokhutten en chalets. Je kan de accommodaties huren voor een paar dagen, een week of zelfs voor een langere periode.

Leestip:  anwb: Vakantie blijft ook dit jaar belangrijk
Camping de Bouwte, een echte familiecamping voor het hele gezin

Kamperen op onze camping in Groningen met het hele gezin is een ervaring van vriendelijkheid en gastvrijheid. Door de goede sport- en spelfaciliteiten hoef je zich geen moment te vervelen. De kinderen kunnen heerlijk spelen in de speeltuin of springen op de trampoline.

In de zomer staat de recreatieplas garant voor uren waterplezier voor het hele gezin. Glijden van de waterglijbaan, spelen in het klimnet of bij de kabelbaan, kinderen kunnen uren plezier beleven! Terwijl je ontspannen ligt op de zonneweide of het zandstrand hebben zij de tijd van hun leven.

Camping met gratis wifi

Wanneer je komt kamperen op familiecamping De Bouwte kan je op de gehele camping gebruik maken van het gratis wifi netwerk. Op deze manier kan je elke dag even contact hebben met het thuisfront, de leukste wandel- en fietsroutes vinden of kijken wat het weer van die dag wordt.

Leestip:  Camping Nieuw Hof genieten op een boerencamping

Vakantie in Groningen was nog nooit zo leuk!

Wil je meer weten over de Camping de Bouwte

 4/5 (3)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in