Waarom kiezen voor Sun Living?

Sun Living campers en buscampers zijn voor jou ontworpen. Een serie nieuwe modellen die weekendtrips en eigen bezit leuker en makkelijker maken. Innovatief uitgedacht voor een nieuwe generatie gebruikers; waar ruimte optimaal wordt benut en comfort en functionaliteit gegarandeerd zijn.

 

Het Sun Living – made by Adria Mobil.

De campers en buscampers worden ontworpen en geproduceerd door Adria Mobil, een van de leidende recreatievoertuig producenten sinds 1965. Meer dan 50 jaar ervaring toegepast op ieder Sun-Living model. De meer dan 500.000 geproduceerde eenheden zijn getuige van deze mijlpaal.

Adria Mobil hanteert de World Class Manufacturing (WCM) productietechnieken zoals die ook in de auto-industrie worden toegepast. Een proces volledig gericht op kwaliteit met de implementatie van diverse principes als “lean manufacturing” inclusief TQM, JIT en 5S. Adria Mobil’s fabriek is ISO gecertificeerd voor kwaliteit en milieubeleid, beslaat 150.000 m2 en is gevestigd in Novo mesto Slovenië, in het hart van Europa.

Leestip:  Reizen met een elektrische campervan van evan
Sun Living – veel waar voor je geld.

Sun-Living campers en buscamper zijn goed gespecificeerd en voorzien van nieuwe en exclusieve kenmerken met een uistekende prijs-kwaliteitverhouding.

Explore New Spaces

Sun Living campers en buscampers bieden innovatieve oplossingen als het gaat om indeling en gebruik van ruimte, bestaande ruimtes opnieuw bekeken en bedacht, flexibeler, meer open. Ontek nieuwe ruimtes met Sun Living.

Explore New Places

Uiteindelijk gaat het er niet om waar je mee rijdt, maar waar je naartoe gaat! Het nieuwe Sun-Living is zoveel meer dan alleen een nieuwe manier van reizen, het is een nieuwe manier van kijken naar de wereld. Ga op ontdekkingsreis en deel met vrienden en familie.

Ze houden ervan hun eigen weg te volgen. Onbevooroordeeld. Vrij van clichés. Hun dromen volgend. Een weekend weg leidt tot een nieuwe ervaring, nieuwe wegen worden bewandeld. Ze zijn altijd al gecharmeerd geweest van een modern en efficiënt ontwerp.
Slimme toepassingen voorhanden; wat belangrijk is, altijd in de buurt. Of het nu je eerste liefde is, of een lang ontdekte passie.

Leestip:  Languit slapen in integraalcamper Laika Kosmo H 1409

Alles over de Sun Living

 4/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in