Camping ‘t Vlintenholt verscholen in de Drentse bossen

Kamperen in Drenthe? Daarvoor ben je op Camping ‘t Vlintenholt in Odoorn aan het goede adres. Op deze camping kampeer je op prachtige kampeerplaatsen, verscholen in het groen van de Drentse bossen.

De faciliteiten waar je als campinggast gebruik van mag maken zijn uitstekend en de ligging van de camping in Drenthe is werkelijk schitterend. Door de prachtige natuurrijke omgeving kun je urenlang wandelen, fietsen of geocachen. Ook zorgt de natuur voor de nodige rust en pure ontspanning. Zo kun je er het hele jaar weer tegenaan.

Kom kamperen in Drenthe Camping ‘t Vlintenholt en ervaar het zelf!

Natuurlijk kamperen in Drenthe

Kom kamperen in Drenthe op een natuurrijke kampeerplaats. De ruime kampeerplaatsen op deze camping zijn verdeeld over diverse knusse kampeervelden. Doordat zij verscholen liggen tussen grote bomen en prachtige beplanting geniet je van veel privacy. Je kunt zelf kiezen waar je jouw caravan wilt plaatsen. Zo bieden zij je bijvoorbeeld prachtige plekken in de zon, maar het is ook mogelijk om juist de kant van de schaduw te kiezen. Op deze manier kampeer je echt op een plaats die bij jouw wensen aansluit.

Leestip:  B&B Camping Oudesluis Even helemaal weg

Natuurlijk mag de hond mee op vakantie. Op de plaatsen 1 tot en met 52 op de camping ben je van harte welkom met jouw hond.

Wel het kampeergevoel, maar toch meer luxe en comfort? Op deze natuurcamping in Drenthe kun je ook een sfeervolle boomhut of boshut huren. Voor groepen is de groepsaccommodatie een absolute uitkomst!

Autovrije camping

Om optimaal te genieten van jouw vakantie is de camping autovrij. De (klein)kinderen kunnen dan ook heerlijk overal heen zonder dat je zich zorgen hoeft te maken over rondrijdende auto’s. Zodra de tent of caravan staat, kun je de auto parkeren op de ruime parkeerplaats. Mocht je een keer veel boodschappen hebben, dan kun je gebruik maken van hun bolderwagens.

Speeltuin Vlintenholt

Ontdek de natuur tijdens het kamperen op ‘t Vlintenholt in Drenthe

Voor de mooiste wandel- en fietstochten in bosrijk Drenthe, daar leent de omgeving van Camping ‘t Vlintenholt zich zonder enige twijfel uitstekend voor. Doordat je bij hun kampeert in het bos van Staatsbosbeheer, hoef je niet eens de camping af om te genieten van bosrijk Drenthe. Toch raden zij je aan om er al wandelend of fietsend eens op uit te gaan in Drenthe. Rondom de camping vindt je namelijk de mooiste routes die je de meest bijzondere plekjes van de provincie laten zien gedurende jouw kampeervakantie.

Leestip:  Camping Zennijs gelegen in de Leiestreek

Kom ook kamperen in Drenthe op Camping ‘t Vlintenholt en geniet van een fantastische kampeervakantie midden in de natuur!

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in