Camping ‘t Haasje waar de hond welkom is

Kamperen met de hond of jouw hond mee op vakantie, bij mini camping ‘t Haasje ben je van harte welkom. Deze minicamping is de eerste camping in Limburg, waar honden zijn toegestaan, ongeacht met hoeveel honden je komt.
Niet uniek in Nederland maar wel één van de zéér weinige. Vanuit de camping kan je meteen achter buiten de poort onaangelijnd met de hond(en) wandelen, tevens is dat losloopterrein. Zij bieden aan, zo’n 15 ruime staanplaatsen van ongeveer 100 m2 per plaats voor caravans/tenten die zijn voorzien met 6 ampère stroom.

Camping ‘t Haasje

is een knusse, gezellige minicamping, landelijk en rustig gelegen op een terrein van 0,5 hectare. We zijn “officieel” begonnen in 2006.

De opzet van de camping is ontstaan omdat ze hebben ervaren hoe moeilijk het is om met honden op vakantie te kunnen gaan, zij hebben namelijk zelf sledehonden.

Leestip:  Camping Otterlo & De Veluwe Natuurlijk genieten

Op de camping verblijven voornamelijk gasten met honden/huisdieren. Gezinnen zonder huisdieren zijn welkom, een geweldige therapie voor kinderen die schrik hebben voor honden en die over deze angst heen willen komen.

Iedereen is welkom en bijna alles is mogelijk.

Op het terrein staat een klimrek, een trampoline en ze hebben 2 Berg skelters. Tevens staat er tijdens de zomermaanden een zwembad op het terrein. Je kampeert op een mooi groot veld tussen de fruitbomen aan de rand van bosgebied en akkerbouw omzoomd met een hekwerk. Je kan er zelf jouw plaats uitzoeken, indien mogelijk.

Alle staanplaatsen hebben een eigen parkeerplaats bij jouw caravan.

Om het gras zo veel mogelijk te ontzien, vragen ze of je als kampeerder of caravanbezitter een luchtdoorlatend grondzeil wilt gebruiken. Plastic grondzeil en geweven matten zijn verboden, behalve rubber gaatjesdoek. Ze hopen dat je hiervoor begrip hebt.

Leestip:  Résidence Valkenburg het vakantiepark in Zuid-Limburg
Wandelen en fietsen

De omgeving leent zich uitstekend voor wandel- of fietsroutes. Minicamping ’t Haasje is centraal gelegen in ’t Noord- en Midden Limburg aan de grens van Brabant. Een geweldige omgeving om te voet of met de fiets te verkennen. Binnen een straal van +/- 15 kilometer liggen de Nationale Parken, De Maasduinen, de Groote Peel, Leudal en De Deurnese- en Mariapeel. Historische plaatsen als Griendsveen, Deurne, Kessel en Baarlo bevinden zich ook binnen deze straal. De gemeente Horst aan de Maas in Noord-Limburg is gekozen tot Wandelgemeente van het Jaar 2010 waarvan het dorp Sevenum het meest vriendelijk is voor wandelaars en hoog scoort op het gebied van onverharde paden, bewegwijzering, routecontrole, themaroutes, informatie, bereikbaarheid en voorzieningen bij wandelpaden.

Alles weten over camping ‘t Haasje

Nog geen waarderingen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in