LUME Traveler 100% Nederlandse makelij

Het was zijn droom om te genieten van het buitenleven met het comfort van thuis; slapen onder de sterrenhemel in een top-bed, buiten koken aan een volwaardig fornuis. En dát op de mooiste plekjes in de natuur. Uit deze droom is de prachtig vormgegeven LUME Traveler ontstaan.

 

LUME Traveler

De caravans zijn te verkrijgen in drie verschillende varianten:

No.1 Basic Shell
No.1
De No.1 is het originele model zoals Hein van de Laar hem heeft bedacht. Elke LUME Traveler is voorzien van een comfortabel tweepersoonsbed en een volwaardig fornuis. De No.1 bevat daarnaast extra features voor luxe en comfort:
  • Een volledig te openen panoramadak
  • RVS-werkblad in de buitenkeuken
  • Met natuurlijk wolvilt beklede wanden
  • 100W zonnepaneel
  • Teakhouten vloer
  • Lederen achterwand
BASIC
Wat je nodig hebt, zit erin.
Is luxe geen prioriteit voor jou, maar ben je wel verliefd geworden op de uitstraling van de LUME Traveler? Dan is de Basic perfect voor jou. Deze LUME heeft alles dat je nodig hebt om ‘back to basic’ te gaan.
SHELL
Zelf bepalen wat erin komt.
Wil je een eigen invulling geven aan jouw LUME? Dat kan met de ‘SHELL’. Je kunt zelf aan de slag met het interieur om er jouw persoonlijke LUME Traveler van te maken. Wil je de LUME Traveler voor marketingdoeleinden inzetten? Er een foodtruck van maken? Alles kan. Zij helpen je graag om de perfecte LUME Traveler samen te stellen die voldoet aan al jouw eisen.
JUNI 2019 met jouw LUME op pad?

Om optimaal te kunnen plannen voor hun bouwteam moeten zij voor 28 februari 2019 weten of zij jouw materialen moeten bestellen. Wil je hier meer over weten kijk dan eens op de website van Lume traveler

Leestip:  Hobby caravans nu ook bij Marsman Caravans!
 5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in