Camping Sotterum aan het IJsselmeer

Camping Sotterum met grote ruime kampeerplaatsen op deze leuke, knusse camping. Op alle plaatsen is stroom. Uitstekend sanitair, douchen en warm water zijn gratis. Er is een keukentje en een wasmachine. Voor kleine tentjes is er altijd plaats; er komen vaak fietsers vanaf de Afsluitdijk kamperen. Kinderen vermaken zich fantastisch met skelters, grote trampolines, een pannakooi, speeltoestellen en dieren.

Activiteiten op camping Sotterum

In de schuur is tafeltennis, tafelvoetbal, poolbiljart, een dartbaan, tv en er zijn gratis brochures over de omgeving. Ook is er gratis draadloos internet in de schuur, net als op het grootste deel van de camping. Honden zijn welkom.

De  camping is naast het IJsselmeer; ideaal om te vissen of te zwemmen, het water is ondiep. Windsurfen mag hier tussen 15 juni en 1 september. Daar buiten kan men naar het strand bij Kornwerderzand of naar het strand van Makkum om te windsurfen of te kiten. Het Makkumerstrand is vlakbij. Beleef de mooie omgeving en vele fietsroutes. Als je wil kamperen, kan je eenvoudig reserveren. Zij hebben gunstige tarieven. Voor een enkele overnachting met een tentje hoef je niet te reserveren.

Leestip:  Kamperen met een functiebeperking, alles wat je moet weten
Omgeving

Het IJsselmeergebied is één van de merkwaardigste gedeelten van Friesland; zelfs van Nederland. Waar vindt men zo dicht bij elkaar; meren, bossen en vele historische herinneringen? Tussen deze verschillende landschappen liggen prachtige steden en dorpjes verscholen.De steden hebben een interessante geschiedenis met prachtige verhalen. De vele dorpjes in het gebied zijn al net zo bijzonder als hun namen: Molkwerum,Hemelum, Laaksum,Mirns, Exmorraen Allingawier.

Caravanverhuur Sotterum

Grote,  luxe caravans met voortent beschikbaar. De caravans zijn 6,5 meter lang en 2,5 meter breed, de voortent is 3,5 meter diep. O.a. een magnetron, airco, toilet en tuinmeubilair. Twee slaapkamers; met een stapelbed en een tweepersoonsbed. Van de rondzit kan nog een groot bed worden gemaakt.

De caravan is ingericht voor een aangenaam verblijf met een complete inventaris. Je hoeft alleen maar linnengoed mee te nemen, en zelfs dat kan je er bij huren.

Leestip:  Minicamping d'Oute Poppe - Kamperen bij de boer

Kijk eens op de website van camping Sotterum

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in