Camping Rubicone aan de Adriatische Riviera van Rimini

Camping Rubicone is een prachtige 4 sterren complex met een oppervlakte van wel 120.000 m2. De camping ligt direct aan zee en beschikt over een privéstrand. Er heerst een oase van rust en ontspanning. De camping heeft kampeer plekken van verschillende maten en soorten, op aanvraag met eigen toilet en douche.

Op de camping vindt je tevens vele internet punten (dit heeft een dekking van bijna 80% van het totale terrein). Toegangscodes zijn te verkrijgen bij de bar van de Arena. De gratis internet verbindingen vindt je bij het Restaurant, de bar van de Arena en de Beach Bar op het strand.

Op de camping is een parkeerplaats waar je gratis kan parkeren voor het geval je de auto niet bij je campingplek wilt zetten. Je kan hier de auto ook wassen. Er zijn 4 sanitair gebouwen, waarin o.a. 13 Wasmachines, 2 wasdrogers en 3 strijkmogelijkheden aanwezig zijnen er zijn 2 sanitairstations voor campers.

Leestip:  Camping Monte Rosa - Eco-kamperen ​​op 577 meter hoogte
Animatieteam

Het animatieteam van „First Animazione“ organiseert een zeer gevarieerd animatieprogramma met Shows, sportwedstrijden en sportlessen, alsmede kinderopvang. Hun internationale animatieteam zorgt ervoor dat jong en oud, van alle nationaliteiten, zich thuis voelen op de camping en plezier hebben.

Privéstrand met gratis parasols en ligstoelen te huur

Camping Rubicone beschikt over een groot privéstrand. U loopt de camping af, zonder een straat over te steken, gelijk het privéstrand van de camping op. Met uw armbandje, dat u bij inschrijving op de camping ontvangt heeft u toegang dat het privéstrand. Op het strand staan parasols voor de campinggasten welke u kosteloos kunt gebruiken.

Wil je alles weten over Camping Rubicone?, kijk dan hier.

 4/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in