Camping & Residence Il Pioppeto vlakbij Vasto Marina

0

De Camping & Residence “Il Pioppeto” kijkt uit over de prachtige Golf van de Adriatische Zee van Vasto, in de plaats Vasto Marina. Het werd opgericht in het begin van de jaren ’70 en werd altijd gerund door de familie D’Ugo, een familie wiens grote passie in staat is om hele generaties te overspannen, tot op de dag van vandaag.

Als pioniers van het openluchttoerisme aan hun kust kijken ze met nieuwsgierigheid naar de nieuwe behoeften van kampeerders. Wil je verblijven op een camping, in een residentie of in een hostel? Wat jouw idee van een vakantie ook is, hier vindt je de juiste oplossing voor jouw verblijf.

Hun camping ligt in Vasto Marina direct aan zee. Ze wachten op je om jou hun land en zijn talloze schoonheden te laten ontdekken. Ben je klaar om te reizen en de duizenden verschillende geesten te ervaren die dit deel van Abruzzo kleuren?

Leestip:  De mooiste plekken in Amerika om te kamperen
De camping Il Pioppeto

Op hun staanplaatsen geniet je van de schaduw van de populieren en de onmiskenbare geur van eucalyptus. Ben je klaar om te gaan kamperen met een tent, camper of caravan? Laat het hun weten en ze gaan samen op zoek naar de juiste plek voor jou.

Standaard staanplaatsen

Ideaal voor tenten, campers en caravans tot 7 meter. De standaard-plaatsen liggen in rustige en schaduwrijke gebieden en zijn altijd voorzien van elektriciteit (3 ampère).

Stop-plaatsen

Perfect voor grote voertuigen, ongeveer 70 m² groot en gelegen aan de belangrijkste opritten, de Easy-Stop-plaatsen zijn gemakkelijk te bereiken om het manoeuvreren tot een minimum te beperken. Deze plaatsen zijn schaduwrijk, met gras begroeid en elektrisch aangedreven (6 amp.), maar zijn beperkt beschikbaar.

MyWay Staanplaatsen

Gereserveerd voor wie met de fiets of motor reist, zijn de staanplaatsen “MyWay” ideaal voor wie met een tent reist. Het is mogelijk om je fiets op het veld te stallen.

Leestip:  De glamping voor de natuurliefhebber

Camping & Residence "Il Pioppeto"

Ligging

De Camping & Residence “Il Pioppeto” heeft een strategische ligging: direct aan zee, zonder oversteken van de weg, op een breed, vrij strand van fijn zand, op iets meer dan 1 km van de stad Vasto Marina, te voet, per fiets of te voet bereikbaar. met het openbaar vervoer (de stadsbushalte bevindt zich bij de ingang van het pand).

Hun camping ligt 60 km ten zuiden van Pescara en is gemakkelijk bereikbaar met de auto, trein of dagelijkse busverbindingen vanuit Rome en Napels tegen zeer gunstige prijzen.

In een mum van tijd kun je de bergen van Abruzzo bezoeken en uitstapjes maken in het Nationaal Park of gewoon de dorpen en steden van de bovenste Vastese verkennen, waar je de oude stadscentra kunt bewonderen en kunt proeven van de geweldige lokale culinaire tradities. Kortom een vakantie met duizend verschillende mogelijkheden!

Leestip:  Avontuurlijk kamperen  “In ut land van Breda”

Website Camping & Residence Il Pioppeto: www.ilpioppeto.it

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in