Het jaarplan voor 2022 NKC goedgekeurd

Ledenraad akkoord met jaarplan en begroting voor 2022 – De ledenraad van de NKC heeft in december het jaarplan en de begroting voor 2022 goedgekeurd.

De najaarsvergaderingen van de ledenraad stonden voornamelijk in het teken van de plannen voor 2022 en de daarbij horende begroting. Het jaarplan voor 2022 heeft als titel Weer op reis: maar beter!, met daarin, behalve verdere ledengroei en het behouden van een leidende positie op de camperverzekeringsmarkt, onder meer een ambitieus plan om het aantal gebruikers van de app Campercontact te laten groeien naar een miljoen. Verder blijven belangenbehartiging en het duurzaamheidsprogramma Beter op reis hoog op de NKC-agenda staan.

Weer op reis: maar beter!Omdat de coronapandemie ook komend jaar de NKC Groepsreizen en de groei van Campercontact door bijvoorbeeld overheidsbeleid en reisbeperkingen nadelig kan beïnvloeden, is er naast de begroting voor 2022 ook een alternatief financieel scenario opgesteld. Het volledige verslag is te lezen op de website van de NKC.

Leestip:  NKC neemt deel aan Nationaal Camperweekend

Lees hier het verslag van de najaarsvergaderingen van de ledenraad en bekijk hieronder de infographic van het Jaarplan voor 2022.

Bron en foto: NKC

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

1 REACTIE

  1. De inhoudelijke beschrijving van de ledenraad was erg oppervlakkig.
    Fijn dat de reizen steeds duurzamer worden, maar ik zie geen wóórd over de steeds groeiende groep solo’s, die ook dolgraag op reis zouden willen – in een sologroep. De keus is beperkt, de prijs hoog.
    U wilt er niet aan denken – en ik hoop ook niet dat het nodig is – maar ieder van u wordt solo.
    Sologroep Zuid heeft mij door een moeilijke periode heen geholpen, evenals de soloreizen; ik hoop dat veel anderen die kans ook krijgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in