Camping Quinta in de Algarve

Camping Quinta de Odelouca is een kleine, rustige camping in de Algarve in het zuiden van Portugal. De camping ligt midden in de natuur in een ruime vallei met een prachtig uitzicht op het stuwmeer van de Odelouca en de heuvels van het Monchique gebergte.

De camping

Het kampeerterrein Quinta de Odelouca heeft 25 plaatsen en is deels terrasvormig en deels vlak. Geniet in de schaduw van de olijfbomen van de ultieme rust, het schitterende uitzicht, de vogels en de wilde bloemen. In de zomeravond zit u onder een dak van miljarden sterren. En wanneer ze eens niet zichtbaar zijn komt dit alleen door de maan die groot en bleek achter de heuvels opkomt.

Centraal in de Algarve

Deze kleine camping ligt centraal in de Algarve, de zuidelijkste provincie van Portugal, in het heuvelige binnenland. Op korte afstand van de prachtige, door rotsen beschutte stranden (de zuidkust is 35 km, de westkust is 60km). Albufeira is een half uur (30km) en naar het vliegveld in Faro is 69 km. Zowel de oostelijke als de westelijke Algarve is vanuit de camping snel bereikbaar.

Groene camping

Quinta de Odelouca ligt verscholen tussen de lage heuvels. Geniet in de schaduw van de olijfbomen van de ultieme rust en het schitterende uitzicht op de vallei van de Ribeira de Odelouca.

Leestip:  La Maison Des Trois Grands omringd door schilderachtige dorpjes

website Quinta de Odelouca

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in