Camping Pollen en Mollen Gelderland, wat ben je mooi

Hou jij ook zo van kamperen met je tent? Of zou je dat wel eens willen uit proberen? Zij vinden het fijn dat je er bent.

Hun allereerste kampeer seizoen is gestart op 21 april en loopt tot 16 september 2023. Zij verheugen hun op je komst.

Filosofie

Pollen en Mollen is een initiatief van twee ondernemende levenspartners. Bij alles wat ze doen stellen ze de vraag “wat zou de toekomst van hun ideeën en plannen vinden?” Duurzaam gebruik van onze planeet, gelijkwaardigheid, vertrouwen in elkaar, eigen verantwoordelijkheid en mede-verantwoordelijk en autonomie zijn daarbij belangrijke waardes.

Daarom bleven ze in de Achterhoek ook al wilden ze meermalen terug naar het Brabantse. Verruilden stad voor platteland, braken muren door om licht binnen te laten en baanden een weg door brandnetels, dennenbomen en meters prikkeldraad. En na jaren hard werken kunnen ze eindelijk zeggen: “Gelderland, wat ben je mooi!”

Leestip:  Camping Westenenk - Kamperen, B&B en Logies

Je ziet het natuurlijk ook terug in wat ze bieden. Zo kochten ze een tweedehands sanitairgebouw en knapten het met veel liefde, aandacht en geduld op. Hergebruiken ze materialen, wieden onkruid met de hand, planten wat goed is voor de bijen en kopen zoveel mogelijk lokaal in. Ze geven vertrouwen en medeverantwoordelijk door bijvoorbeeld geen borg te vragen maar wel een eerlijke prijs.

Tents only

Pollen en Mollen is een plek waar iedere tentliefhebber, boekenwurm, poëziefanaat, vrijetijdsfilosoof, stevige wandelaar, dag- en dauwtrapper, sterrenkijker en stiltevinder welkom is. Zij zijn een tents only camping. En hoe leuk alles op wielen ook is, bij hun kun je enkel met je tent kamperen. Of er een boeken. Zij verhuren een aantal de De Waard tenten. Stormvast, ruim, makkelijk op te zetten en fijne ontwerpen.

Leestip:  Camping De Veerse Pot vakantie in het mooie Veere
Treat yourself well

Pollen en Mollen is een seizoenscamping in ontwikkeling. Seizoen 2023 is hun eerste echte seizoen. Een easy-going seizoen. Ze zitten vol ideeën en plannen, genoeg voor de komende jaren. Tegelijkertijd is de tijd dat ze hun de pis lauw lieten maken voorbij. Ook niet door hunzelf. Treat yourself well.

Zij zijn een lgbtq veilige camping. Zij zijn een tents only camping. Zij vinden het fijn dat je er bent.

Website Pollen en Mollen: www.pollen-mollen.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in