VAN-Jorn maakt zijn Duitse debuut op CARAVAN Bremen

VAN-Jorn maakt zijn Duitse debuut op CARAVAN Bremen in november

De Nederlandse camperbouwer VAN-Jorn gaat de landsgrenzen over en levert haar buscampers vanaf deze maand ook aan geïnteresseerden in Duitsland. Het bedrijf presenteert haar campers met de modulaire interieur formule voor het eerst aan het Duitse publiek tijdens CARAVAN Bremen in november 2023.

De innovatieve modulaire campervans van VAN-Jorn, die volledig aanpasbaar zijn aan de wensen van de klant, beloven de traditionele campermarkt ook in Duitsland flink op te schudden. De buscampers van VAN-Jorn bieden een combinatie van flexibiliteit en stijl die perfect aansluit bij de behoeften van moderne reizigers. Ook in Duitsland ziet het Groningse bedrijf een interessante markt.

campervans van VAN-Jorn

CARAVAN Bremen

Tijdens de kampeer en -camperbeurs CARAVAN Bremen zal VAN-Jorn het modulaire camper concept voor het eerst presenteren aan het Duitse publiek. Tijdens de beurs, die dit jaar plaatsvindt van 3 tot 5 november, kunnen bezoekers de veelzijdigheid en ruimtelijkheid van de campervans ervaren en de voordelen ontdekken van een camper die volledig aan hun levensstijl is aangepast.

Bouwkwaliteit en ruimte

Jorn Hofman, oprichter en eigenaar van VAN-Jorn, zegt: “We zijn trots en enthousiast om ook onze Duitse buren kennis te laten maken met een alternatief voor de traditionele buscampers. Onze campers hebben een minimalistische en eigentijdse stijl en bieden veel meer mogelijkheden dan wat er verder in de markt beschikbaar is. Ik denk dat ze in Duitsland vooral zullen vallen voor de bouwkwaliteit en de ruimtelijke beleving die onze interieurs bieden.”

Leestip:  Goboony lanceert uniek product
traditionele buscampers traditionele buscamper
Snelgroeiende startup

De Groningse startup VAN-Jorn begon in 2018 met de ontwikkeling en bouw van buscampers. Sinds 2021 bouwt het bedrijf alleen nog maar volledige buscampers met het eigen typerende modulesysteem. Komend jaar worden er zo’n 60 nieuwe modulaire buscampers afgeleverd. De productie en ontwikkeling vindt volledig plaats in de eigen productiehal in Groningen. VAN-Jorn werkt inmiddels met een team van 15 en hoopt komend jaar door te groeien naar ongeveer 20 mensen.

VAN-Jorn nodigt geïnteresseerde camperaars graag uit om de stand te bezoeken op de beurs CARAVAN Bremen, of een van de andere beurzen in Nederland of Duitsland. Op de beurzen kan men meer te weten komen over de modulaire campervans en de mogelijkheden voor personalisatie. Ook kan hier direct een configuratie worden gemaakt voor een eigen interieur.

Leestip:  Caravana pakt uit met veelzijdig kampeeraanbod
 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in