Camping Place de la Famille ook ouders hebben vakantie

Camping Place de la Famille is een kleinschalig, kindvriendelijk, Glamping gelegen in de Dordogne, ideaal voor gezinnen, ontspan&geniet.

Kom je naar Place de la Famille met een baby of dreumes dan zetten ze graag een kinderstoel, ledikantje en commode voor je klaar. De bedden zijn gedekt, het meubilair kan tegen een stootje, er zijn fleecedekens, klamboes en er staat een grote doos duplo.

Prettig dat je in de eigen badkamer je verzorgings- en toiletspullen kunt laten staan!
Op het plein is er o.a. een reuze box. In de speeltuin hangt een babyschommel, langs het mini klimparcours. Je vindt er houten puzzels, bordspelletjes en (voorlees)boekjes. Ook staat er een magnetron ter beschikking op de Place.

Laat de baby met een gerust hart even slapen in de accommodatie. Neem dan de babyfoon(app) mee naar het plein, zwembad of de BBQ/ picknick-plaats.

Bij de uitstapjes en stadsspeurtochten wordt vermeld of zij buggy-proof zijn, en of er veel of weinig schaduw is.

Leestip:  Gezinscamping Laarbrug voor piep jong en stok oud

Op Glamping Place de la Famille hebben ook ouders vakantie! Kinderen vermaken zich uitstekend samen, vriendjes zijn snel gemaakt, er zijn volop spelletjes, een ballenbak, mega duplo, maar ook knutseluurtjes. Het terrein is overzichtelijk en zij zien al snel de kinderen ’s ochtends de verse broodjes alleen ophalen bij de receptie. Kan mama even rustig wakker worden in het ochtendzonnetje op het terras.
Al vanaf aankomst wordt je verzorgd. De tent is volledig ingericht, de bedden zijn opgemaakt, de koelkast staat aan en je kunt de eerste avond aanschuiven voor een gezellige BBQ!

Faciliteiten 
  • Omheind zwembad – Het zwembad heeft 4 waterniveau’s en rondom houten ligbedden. Het zwembadgedeelte is volledig met een hek afgesloten.
  • Speelmogelijkheden – O.a. een reuze-box, zandbak, speelkasteel, pingpongtafel, reuze trampoline en een kast vol spelletjes en boeken.
  • Privé Sanitair – Iedere safaritent heeft een ruime eigen badkamer waar de toilettas op de commode kan blijven staan. Deze is voorzien van douche, toilet en wastafel.
  • Eten en Drinken – Broodservice, BBQ-avonden en bistro gerechten. Op de Glamping kun je heerlijk op de terrassen genieten van drankjes en eten.
  • Nederlandse eigenaren – Sinds 2021 verwelkomen Yvo en Bonny je op de Glamping. Samen met hun kinderen verwelkomen zij jullie met plezier.
Leestip:  Europa-park-camping: ideale pretparkpitstop

Website Camping Place de la Famille: www.placedelafamille.nl

 1/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in