Camping Oud Drimmelen landelijk gelegen

In het rustieke en zeer landelijk gelegen plaatsje Oud Drimmelen hebben Gertjan en Elly van Oorschot deze camping gerealiseerd. De camping heeft prachtig uitzicht over het polderlandschap. Groepen zijn bij hun welkom, wel in overleg. Oud Drimmelen ligt vlak bij Nationaal park de Biesbosch.

Kamperen en logeren bij de boer en vlak bij de Biesbosch, Je kan ook een verblijf boeken in één van de gastenverblijven.
Zij verhuren een pipowagen, 2 trekkershuisjes waarvan 1 met privé sanitair en ook fietsen. Er is draadloos internet op de camping en in de gastenverblijven! Er is ook een AED aanwezig.

Kamperen op Camping Oud Drimmelen

De sanitaire ruimte van de camping met de (af)wasgelegenheid. Vanuit deze ruimte kijk je de polder in. Er zijn 4 douches (waarvan 1 grote met aankleedmogelijkheid voor baby’s en peuters) en 4 toiletten. Ook staat er een koelkast met vriezer.

Leestip:  Minicamping De Deeskerhof ontspannen kamperen
Omgeving

De omgeving van Oud Drimmelen is landelijk met bijzonder mooie vergezichten. In Oud Drimmelen vindt je het monumentale kerkhof.

Oud Drimmelen is gelegen aan de fietsknooppuntenroute. Kaarten hiervoor zijn bij hun beschikbaar of o.a. te verkrijgen bij het VVV kantoor. Verder ligt de camping aan een wandelroute over boerenland die ook als geocaching route te lopen is.

De kern Drimmelen is het kleinste dorp van de gemeente Drimmelen en bekend vanwege de ligging aan Nationaal Park De Biesbosch. Drimmelen is een prima uitvalsbasis voor dit bijzondere park. De Biesbosch, de vernieuwde havens, het Biesboschbezoekerscentrum en de gezellige restaurantjes en cafés hier om heen staan garant voor een prettig bezoek aan dit dorpje aan de rivier de Amer.

De kern Made vervult een centrumfunctie in deze gemeente. Made ligt 3 km van Oud Drimmelen vandaan. Hier vindt u allerlei voorzieningen
Vlakbij Oud Drimmelen ligt het vestingstadje Geertruidenberg. Het is Hollands oudste stad en heeft een prachtige historische kern.

Leestip:  Dit zijn de populairste campings van Europa

De stad Oosterhout heeft een aantal authentieke musea, parken en een mooi overdekt winkelcentrum. Breda is een stad met een rijke geschiedenis. Cultuur, ontspanning of winkelen, het is allemaal mogelijk in Breda.

Liever naar een attractiepark? Dat kan. De Efteling en de Beekse Bergen liggen op een half uurtje rijden van Drimmelen vandaan.
Zwemmen kan in het openluchtzwembad in Made. Natuurzwemwater is ook in de buurt: in de Biesbosch, in Drimmelen én de zwemput die zich tussen Hooge en Lage Zwaluwe bevindt.

Tip: koop vooraf bij ons uw kaartje voor de rondvaartboot De Zilvermeeuw in Drimmelen en voor recreatieparadijs De Belhamel.

Wil je alles weten over Camping Oud Drimmelen

 4/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in