Camping Oda Hoeve in het land van Peel en Maas

Boerencamping Oda Hoeve – Op de grens van Noord en Midden Limburg tussen Venlo en Roermond ligt het pittoreske, historische Maasdorp Kessel. Hier, in het land van Peel en Maas, vindt je de boerencamping Oda Hoeve die in 2001 is opgericht en momenteel bestaat uit campingplaatsen en tevens ruim uitgeruste camperplaatsen.

In een bosrijke omgeving dichtbij het natuurgebied “Slawin” en de Heldense Bossen ligt een kleinschalige camping achter de boerderij, waar asperges en prei worden geteeld. Als je wil je meelopen bij de werkzaamheden van een boerderij en genieten van het prachtige platteland? Dan ben je bij hun aan het goede adres. Ook is het bij hun mogelijk om een tussenstop te maken met een camper, zij liggen immers in de buurt van Venlo en behoort tot een van de meest populaire doorrij routes wanneer men op vakantie gaat.

Leestip:  Camping De Couter even heerlijk uitwaaien
Kamperen op het platteland

Achter de boerderij waar onder andere asperges worden geteeld, bevinden zich een aantal standplaatsen voor caravans en tenten. Sinds kort mogen zij zichzelf ook camper camping noemen en heeft er een uitbreiding plaatsgevonden, waardoor ze vanaf nu ook ruime camperplaatsen aanbieden. In feite ben je dus aan het kamperen bij de boer. Wil je eens een keer iets anders doen en tot rust komen in de natuur dan is de keuze voor deze boscamping de juiste. Zij organiseren in het hoogseizoen leuke activiteiten waaraan iedereen op de boerencamping mag deelnemen. Denk bijvoorbeeld aan een muziekavond, een tocht in de huifkar of bezoek een van de watergebieden in de buurt waar je kunt deelnemen aan wateractiviteiten.

Website Boerencamping Oda Hoeve: www.odahoeve.nl

 3/5 (2)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in