Camping Nieuw Hof genieten op een boerencamping

Camping Nieuw Hof in Terschuur is een kleine gezellige boerencamping. Dichtbij grote steden, maar toch midden tussen de bossen en weilanden in het Veluwse landschap. Op familiecamping Nieuw Hof wordt je altijd hartelijk welkom geheten door familie Van Voorthuizen.

De boerderij is gebouwd eind 1800. Het schijnt dat een Duitse barones de boerderij heeft laten bouwen. Uiteindelijk heeft de familie Voorthuizen de boerderij in hun bezit gekregen en is daar generaties lang tot en met het heden in blijven wonen. De boerderij is jarenlang van vader op zoon overgegaan. Vroeger was het een echte Veluwse boerderij met koeien, kippen en varkens.

Sinds 2005 heeft de familie Voorthuizen besloten om de koeien voor grotendeels weg te doen. Er was toen een grote hoeveelheid land over en daar hebben ze de camping op gebouwd en de kersenboomgaard, waar je nu heerlijk kunt genieten van de rust en de stilte van het Veluwse landschap. De boerderij is grotendeels authentiek gelaten.

Leestip:  Naakte waarheid Spekberg: Wij zijn geen nudistencamping
Rustig genieten

Op deze mooie boerencamping kun je in alle rust genieten van het echte boerenleven. De kinderen vermaken zich prima in hun speeltuin en kunnen gebruik maken van aanwezige skelters, fietsjes en traptractoren.

Ruime kampeerplaatsen

Boerencamping Nieuw Hof beschikt over 25 ruime kampeerplaatsen, minimaal 100 vierkante meter. Met watertappunt en 6 Ampère stroomaansluiting.

Het toiletgebouw

Het toiletgebouw is voorzien van gescheiden douches en toiletten, afwasplaatsen met gratis warm en koud water, (binnen en buiten), een wasmachine en droger. Ook is er een mindervaliden douche/toilet.

Gratis wifi

De boerencamping beschikt over goed draadloos internet. Beschikt je zelf over DigiTenne, dan heb je goed bereik op hun camping.

Website Camping Nieuw Hof: campingnieuwhof.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in