Camping Moulin de Lacombe terug in de stilte

Kamperen bij Moulin de Lacombe is je even terugtrekken uit de dagelijkse sleur. Stilte beleven.. Voor een moment terug in de natuur met je voeten in het gras, onder ritselende bomen luisteren naar het stil geklater van de rivier en genieten van de rust om je heen. Niets moeten, niet hoeven..

’s Morgens ontwaken door de kloppende specht en de fluitende vogels op het terrein. s Avonds genieten van een goed glas wijn en luisteren naar de roepende uil uit het bos.

Zo eenvoudig kan het leven zijn.

Ze hebben grote kampeerplaatsen onder hoge pijnbomen waar zon en schaduw elkaar afwisselen. De camping is terrasvormig, dus op iedere plek is het uitzicht mooi. Er is mogelijkheid jouw auto bij de tent te parkeren. Er is stroomvoorziening aanwezig.

Leestip:  Camping La Garenne in het mooie dal van de rivier de Eyrieux
Camping Moulin de Lacombe

In 2016 is de camping Moulin de Lacombe gestart. Een prachtige plek in een groen dal waar het riviertje la Glane de Malesse zich omheen slingerd. Het is er fris en oorspronkelijk, rustig en bosrijk met veel rivieren, vergezichten en glooiende heuvels.

Moulin de Lacombe

Camping Moulin de Lacombe is een camping voor natuurliefhebbers, die van rust, cultuur, sport en ontspanning houden. De camping is terrasvormig en kleinschalig. Er is een zwembad, een riviertje, een jeu-de-boulesbaan en een gezellig terras waar je een hapje kunt eten.

De plaats

Moulin de Lacombe ligt bij Saint Geniez O’Merle, een dorpje in het zuiden van de Corrèze, grenzend aan de Dordogne en de Lot. Het ligt ver weg van de snelweg, diep in de heuvels en heeft de schoonste lucht van Frankrijk. Je kunt er prachtige natuurwandelingen en fietstochten maken.

Leestip:  Jouw plekje op Camping De Boerinn met vroegboekkorting

Kijk voor alle informatie op Camping Moulin de Lacombe.

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in