Camping en bungalowpark Isabena

Camping en bungalowpark Isábena – Ontspanning in de Spaanse Pyreneeën.

Het resort wordt beheerd door de Spaans, Duitse familie Badia en ligt aan de zuidelijke rand van de Centrale Spaanse Pyreneeën in de provincie Huesca.

Bij hun woon je in gezellige bungalows, verschillende vakantiehuisjes, stacaravans, kleine houten huizen, of natuurlijk op de camping. Bovendien, heeft het campingpark een restaurant met een bar en een wellness centrum.

De gasten worden hier op vriendschappelijk familiare wijze geholpen. Zij zijn je graag van dienst en ondersteunen je ook bij het organiseren van jouw uitstapjes in de adembenemende natuur, in het avontuur of de talrijke bezienswaardigheden – zij zijn hier thuis!

Ontdek de meervoudige mogelijkheden rond om de Camping & Bungalowpark Isábena

Het gebied rond campingpark Isábena staat bekend als het Eldorado voor motorrijders. Het uitgebreide routenetwerk biedt een vrijwel onbeperkte verscheidenheid voor beide soorten: straat- en offroad/Enduro rijders.

Leestip:  De mooiste onontdekte plekjes in Europa om te kamperen

Vele motor liefhebbers uit heel Europa komen elk jaar als gevolg van de unieke mix van natuur en prachtige locaties bij hun. Zij bieden ook verhuur van motorfietsen, veel kaarten en begeleide tochten met Michi aan.
De vallei van de Isábena kun je vele types van een actieve vakantie beleven: nieuw is bijvoorbeeld de mogelijkheid om te klimmen. Maar ook wandelaars, fietsers, paardrijden en paardenliefhebbers komen in bij hun volledig tot hun recht.

Voor cultuurliefhebbers raden zij een bezoek aan de nabijgelegen bezienswaardige steden aan zoals b.v. de provincie hoofdstad Huesca.

Kijk hier als je alles wilt weten over Camping en bungalowpark Isábena

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in